CS:GO anormal ping değerleri

Johantmark

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO'da her zaman takıldığım bir sunucu var ve ping derecem gayet düşük ve iyiydi taki geçenlerde VPN ile Steam'a girene kadar. Her ne olduysa VPN'i kapatıp CS girdikten sonra diğer sunuculardaki pingim normal bir derecedeyken oynadığım sunucudan (cscenter sunucuları) çok yüksek ping almaya başladım, daha öncede yaptığım bir işlemdi defalarca ancak bir sorun olmamıştı. Modem'i kapatıp açtım, resetledim, yeni bir statik IP aldım ve hatta oyunu silip tekrar yükledim ama nafile birkaç VPN kurcalamasıda yaptım ama yok olmuyor. Var mıdır bunun bir çözümü?

Arkadaşlar CS:GO'da her zaman takıldığım bir sunucu var ve ping dereceğim gayet düşük ve iyiydi taki geçenlerde VPN ile Steam'a girene kadar. Her ne olduysa VPN'i kapatıp CS girdikten sonra diğer sunuculardaki pingim normal bir derecedeyken oynadığım sunucudan (cscenter sunucuları) çok yüksek ping almaya başladım, daha önce de yaptığım bir işlemdi defalarca ancak bir sorun olmamıştı. Modem'i kapatıp açtım, resetledim, yeni bir statik IP aldım ve hatta oyunu silip tekrar yükledim ama nafile birkaç VPN kurcalamasıda yaptım ama yok olmuyor. Var mıdır bunun bir çözümü?

Steam'i kaldir tekrar kur dene denemekten zarar gelmez.

Arkadaşlar CS:GO'da her zaman takıldığım bir sunucu var ve ping derecem gayet düşük ve iyiydi taki geçenlerde VPN ile Steam'a girene kadar. Her ne olduysa VPN'i kapatıp CS girdikten sonra diğer sunuculardaki pingim normal bir derecedeyken oynadığım sunucudan (cscenter sunucuları) çok yüksek ping almaya başladım, daha öncede yaptığım bir işlemdi defalarca ancak bir sorun olmamıştı. Modem'i kapatıp açtım, resetledim, yeni bir statik IP aldım ve hatta oyunu silip tekrar yükledim ama nafile birkaç VPN kurcalamasıda yaptım ama yok olmuyor. Var mıdır bunun bir çözümü?
Kullandığın vpn den dolayı steam proxy değiştirmiş olabilir. Eu dan NA sunucusuna geçmiş olabilir. Steam cache temizlemeyi deneyin (Çalıştırı açıp bu komutu yazman yeterli steam://flushconfig). Sorun devam ederse Steam'ı tekrar kurun.

Bu tarz boş yorumlara bir çare bulunması gerekiyor bence.Rütbe atlamak için 40 takla atıyorsunuz.

Kullandığın VPN'den dolayı Steam proxy değiştirmiş olabilir. Eudan NA sunucusuna geçmiş olabilir. Steam cache temizlemeyi deneyin (Çalıştırı açıp bu komutu yazman yeterli Steam://flushconfig). Sorun devam ederse Steam'ı tekrar kurun.

Bu tarz boş yorumlara bir çare bulunması gerekiyor bence. Rütbe atlamak için 40 takla atıyorsunuz.

Maalesef sorun değişmedi. Hem cache temizliği hem de Steam kaldırıp geri yüklemesi yaptım ama nafile. Yinede yardımınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı