Bunun içine kaç adet koyabiliyorsun ve fiyatı nedir bunun ?Aylar önce hepsini satmayıp biraz tutarım demiştim ve öyle de yaptım. Depo haricinde pazardan topladıklarımı döndürdüm.
Eki Görüntüle 1714782
Bunun içine kaç adet koyabiliyorsun ve fiyatı nedir bunun ?Aylar önce hepsini satmayıp biraz tutarım demiştim ve öyle de yaptım. Depo haricinde pazardan topladıklarımı döndürdüm.
Eki Görüntüle 1714782
Fiyatı 36,25₺ ve kapasitesi 1000 olması lazım.Bunun içine kaç adet koyabiliyorsun ve fiyatı nedir bunun ?
İçindekileri istediğin zaman satıp tekrar doldurabiliyor musun ?Fiyatı 36,25₺ ve kapasitesi 1000 olması lazım.
Evet kafana göre ekleyip çıkarabiliyorsun. Son işlem tarihi de yazıyor zaten.İçindekileri istediğin zaman satıp tekrar doldurabiliyor musun ?
Tek avantajı envanterini gereksiz dolu göstermemesi mi, başka avantajları var mı ?Evet kafana göre ekleyip çıkarabiliyorsun. Son işlem tarihi de yazıyor zaten.
Evet, envanteri derli toplu tutmaya yarıyor. Ancak asıl amacı yer açmak. Steam'de envanter sınırı 1000 itemle kısıtlı. 1000 olduğu zaman o oyun özelinde daha fazla eşya ekleyemezsin envanterine. Bunun için de insanlar depo alıp itemlerini depoya koyarak yer açıyor.Tek avantajı envanterini gereksiz dolu göstermemesi mi, başka avantajları var mı ?
Bekletiyim mi hocam hala hedefime ulaştı şu an.Satma gülüm. 1-2 sene bekle servetin olur.
Offff bundan sonra yeni operasyonlar gelince etiketleyeceğim seni, ne yapacağını soracağım ona göre ben de hareket ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.