Çözüldü CS:GO arkadaş ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Maalesef ekleşemiyorsunuz. Ancak oyunda bir kodunuz var ve o kod ile birbirinize davet atabiliyorsunuz.

Koda erişmek için: CS:GO < Fareyi sağa getirin < Sağda çıkan menüde en sağdaki zarf ikonuna tıklayın < Arkadaş ekleme ikonuna tıklayın < Kodunu kopyala deyin < Kodu arkadaşınıza atın < Arkadaşınız o kodu kopyalayıp arama yerine yapıştırsın ve tik işaretine bassın < Sizin isminizin üzerine tıklasın ve davet ikonuna tıklasın.
Sağ olun hocam yaptım peki nasıl 1V1 özel oda kuracağım?

Normal play tuşuna basacaksınız. Resmi eşleştirme gibi bir yer var. Oraya tıklayıp atölye haritalarını seçeceksiniz. Oyunu başlatacaksınız ama arkadaşınız 3-4 dakika sonra oyuna giriyor.

Düzenleme: İsterseniz botlarla da oynayabilirsiniz atölye yerine botlarla girip atarsınız botları oyundan sadece siz oynarsınız.

Normal play tuşuna basacaksınız. Resmi eşleştirme gibi bir yer var. Oraya tıklayıp atölye haritalarını seçeceksiniz. Oyunu başlatacaksınız ama arkadaşınız 3-4 dakika sonra oyuna giriyor.

Düzenleme: İsterseniz botlarla da oynayabilirsiniz atölye yerine botlarla girip atarsınız botları.
Hocam ben pek bilmiyorum da atölye sistemi nasıl çalışıyor?

Şu an arkadaşınız sizin lobinizdeyse aşağıdaki adımları uygulayın.

• Sol üstten oyna butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan menüde sol üst taraflardaki ''resmi eşleştirme''ye tıklayın.
  • Karşınıza çıkan seçeneklerden ''atölye haritaları''na basın.
  • Şimdi ise sağ üst taraflardan ''atölyeyi ziyaret et''e basın.
  • Önünüze çıkan pencerede arama kısmına ''1v1'' yazın.
  • Çıkan haritalardan beğendiniz bir tanesinin üstüne tıklayıp ''abone ol''a basın.
  • Abone olduktan sonra tekrardan ''shift+tab'' yaparak o pencereden çıkın.
  • En son kaldığınız menüde ortalarda bir yerde abone olduğunuz haritanın üstüne tıklayın.
  • Karşınıza çıkan seçeneklerden ''özel'' veya ''rekabetçi''ye basın.
  • Oyuna girdiğinizde eğer botlar var ise konsola ''bot_kick'' yazın.

Hocam ben pek bilmiyorum da atölye sistemi nasıl çalışıyor?

Çok basit. Eğer atölye haritanız yoksa dediğim atölye alanına gireceksiniz. Sağ üst köşede atölyeyi ziyaret et var. Oraya tıklayıp istediğiniz güzel bir haritaya abone olacaksınız. Yeşil bir tik işareti var. Sonra oradan çıkıp indirdiğiniz haritayı istediğiniz oyun modunda açacaksınız.

Şu an arkadaşınız sizin lobinizdeyse aşağıdaki adımları uygulayın.

• Sol üstten oyna butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan menüde sol üst taraflardaki ''resmi eşleştirme''ye tıklayın.
  • Karşınıza çıkan seçeneklerden ''atölye haritaları''na basın.
  • Şimdi ise sağ üst taraflardan ''atölyeyi ziyaret et''e basın.
  • Önünüze çıkan pencerede arama kısmına ''1v1'' yazın.
  • Çıkan haritalardan beğendiniz bir tanesinin üstüne tıklayıp ''abone ol''a basın.
  • Abone olduktan sonra tekrardan ''shift+tab'' yaparak o pencereden çıkın.
  • En son kaldığınız menüde ortalarda bir yerde abone olduğunuz haritanın üstüne tıklayın.
  • Karşınıza çıkan seçeneklerden ''özel'' veya ''rekabetçi''ye basın.
  • Oyuna girdiğinizde eğer botlar var ise konsola ''bot_kick'' yazın.
@BlueGoldRS Şu yazdığım mesaj işe yaradı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı