CS:GO arkadaşınız hile yaptığı için partideki tüm üyeler cezalandırıldı bildirimi

Mantartabanca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar .az önce CS:GO'ya girdiğimde açılış ekranında girdiğiniz maçta arkadaşınız veya partinizdeki biri hile yaptığı için siz de dahil tüm arkadaşları cezalandırıldı, en az 1 dereceli maç yapmayana kadar rütbeniz görülmeyebilir gibisinden bir bildirim aldım. Bu nedir tam olarak ve benim hesabımın güven faktörünü etkiler mi?

Birlikte oyuna girdiğin arkadaşın o oyunda hile kullanmış. Bu nedenle rankın sıfırlanmış, 1 maç oynamanı istiyor. Muhtemelen eski rankından daha düşük bir ranka yerleştirecek seni.

Daha önceden lobi aracılığıyla arkadaşınız veya değil, kısaca kim olduğunun bir önemi yok. Lobi aracılığıyla beraber oynadığınız birisi yakın zamanda veya geçmişte yapmış olduğu davranışlardan dolayı oyundan yasaklanmış. CS:GO bunu bir boosting yani rank yükseltme davranışı olarak algılar ve o gün lobide bulunan herkese böyle bir uyarı gönderir, bu uyarı sonucunda rankınız kademeli olarak düşebilir, xp oranınız düşebilir, güven faktörünüz belli bir oranda etkilenir. Rankınız silindiyse 1 maç kazanarak geri getirebilirsiniz, bu uyarıları nadiren çoğu oyuncu alıyor çünkü internetten tanıştığınız ve sadece oyunda 10 saniye lobide kalıp maçta beraber oynadığınız insanları tanıyamıyorsunuz. Boşverin devam edin.

Daha önceden lobi aracılığıyla arkadaşınız veya değil, kısaca kim olduğunun bir önemi yok. Lobi aracılığıyla beraber oynadığınız birisi yakın zamanda veya geçmişte yapmış olduğu davranışlardan dolayı oyundan yasaklanmış. CS:GO bunu bir boosting yani rank yükseltme davranışı olarak algılar ve o gün lobide bulunan herkese böyle bir uyarı gönderir, bu uyarı sonucunda rankınız kademeli olarak düşebilir, XP oranınız düşebilir, güven faktörünüz belli bir oranda etkilenir. Rankınız silindiyse 1 maç kazanarak geri getirebilirsiniz, bu uyarıları nadiren çoğu oyuncu alıyor çünkü internetten tanıştığınız ve sadece oyunda 10 saniye lobide kalıp maçta beraber oynadığınız insanları tanıyamıyorsunuz. Boş verin devam edin.

Envanterimde 5-6K'lık eşya ve büyük bütçeli oyunlardan oluşan 500-600 oyun var. Ayrıca 3-4 yıllık bir hesap hocam. Şimdiye kadar güven faktörümü yüksek tuttuğum için nadiren hile denk gelir bana, böyle bir saçmalık yüzünden güven faktörüm düşmez değil mi hocam, sıkıntı yaşar mıyım?

Birlikte oyuna girdiğin arkadaşın o oyunda hile kullanmış. Bu nedenle rankın sıfırlanmış, 1 maç oynamanı istiyor. Muhtemelen eski rankından daha düşük bir ranka yerleştirecek seni.

Garip olan şey rankımın kapanmamış olması. Yeniden açılması için 1 rekabetçi maç kazanmanız gerek yazıyor ama rankım açık duruyor.

Envanterimde 5-6K'lık eşya ve büyük bütçeli oyunlardan oluşan 500-600 oyun var. Ayrıca 3-4 yıllık bir hesap hocam. Şimdiye kadar güven faktörümü yüksek tuttuğum için nadiren hile denk gelir bana, böyle bir saçmalık yüzünden güven faktörüm düşmez değil mi hocam, sıkıntı yaşar mıyım?

Garip olan şey rankımın kapanmamış olması. Yeniden açılması için 1 rekabetçi maç kazanmanız gerek yazıyor ama rankım açık duruyor.
Olabilir normal bir durum senelerdir aynı uyarı yazısı, arada bana da geliyor, bazen rank siliniyor, bazen aynı duruyor. Önemseme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı