CS:GO atılma sisteminin saçmalığı

Mehmet Akif T

Hectopat
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Meslek
Öğrenci
Gidiyorum yanıcı bomba atıyorum adam gidiyor özellikle üstünde duruyor rekabetçide, ölüyor. Bu birkaç round böyle devam ediyor sonra oyun beni takım arkadaşına çok hasar verdin diye oyundan atıyor. Hayatımda böyle saçma sistem görmedim. Rekabetçiden de 1 gün ban yedim bu yüzden hatta, bu banı kaldırtmanın yolu var mı?

Gidiyorum yanıcı bomba atıyorum adam gidiyor özellikle üstünde duruyor rekabetçide, ölüyor. Bu birkaç round böyle devam ediyor sonra oyun beni takım arkadaşına çok hasar verdin diye oyundan atıyor. Hayatımda böyle saçma sistem görmedim. Rekabetçiden de 1 gün ban yedim bu yüzden hatta, bu banı kaldırtmanın yolu var mı?
Yok ayriyetten takım arkadaşın bilerek yapıyorsa neden atmaya devam ediyorsun bilerek yapmıyorsa sen iyi atamıyorsun demektir.

Yok ayriyetten takım arkadaşın bilerek yapıyorsa neden atmaya devam ediyorsun bilerek yapmıyorsa sen iyi atamıyorsun demektir.
Yok hocam İnfernoda atıyorum adam gelmesin diye, adam gidiyor bilerek tam yanan yerde duruyor, o 2 deli de rus galiba. Başka hiçbir türlü de hasar vermedim takım arkadaşlarıma. Üstüne de raund başladığı an flaş falan atıyorlar. Aynı yere de atmıyorum farklı yerlere atıyorum adam yine gidiyor üstünde duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı