CS:GO AWP için en iyi mapler

Rütbeniz nedir ?
Faceit oynuyor musunuz

1- Sen saygısızlık yaptığın için saygısız davrandım.
2- Faceit maçlarında 80 mm maçlarında 110 pingle oynuyorum.
3- CS 1.6'da ilk defa oynarken 2. rounddan CS:GO'da 2. maçımda ace atmıştım.
4- Aramızdaki jenerasyon farkı bişeyi değiştirmez. Büyük küçük bir şey değiştirmiyor.
5- Burası diğer forumlar gibi değildir, insanların değer verdikleri şeye saygı duymak zorundasın. Duymuyorsan da benim sana söylediğim şeyler ağır gelince "Çok saygısızsın" demeyeceksin. Sen insanların saygı duyduğu şeye saygısızlık yaparsan insanlar da sana saygısızlık yapabilir. Haberin olsun. Bir daha ego kasarken iyi bak da benim gibi birisi olmasın.

Ortaokul yada lise 1-2 falansın büyük ihtimal. 6 ay, 1 sene bilemedin 1.5 sene sonra yazdığın yorumlara denk gelirsen "ben ne salakmışım yav" diceksin. Bence geleceğe malzeme çıkarma.

Yahu bu saygısızlık falan değil. Neyi anlamıyorsunuz bunu bir çok yabancı mesela Tyler1 söylüyor. Hatta söylerken bağırıp çıldırıyor. Buna herkes gülüyor kimse de çıkıp you're no god falan demiyorlar herife. Onlarda hristiyan yani ona kalırsa ve tanrı olmakla bir şeyin tanrısı olmak arasında çok çok fark var.

Off benim dediğim hareket quick scope veya no scope değil. Dediğim hareketi anlamadın galiba ben bir videosunu çekip atayım sana. Bak senin için tekrar program indirteceksin bana. Atarım öğlen falan.
Yaptığım ironiyi de anlamıyorsun xd. Bu arada @Vega 10'cuk sana mm rankını soruyor. Cevap versene adama.
Orası başka ülke burası başka ülke. O zaman git yabancı forumlarda "Ay Em Gad" yaz. Burda boş zırva yapma.
Ha bu arada, yazdığım diğer şeylere de bir cevap verseydin be bro.

Okuduğunu anlama problemin var sanırım. Bir doktora görünsen iyi olur. Bizim yazdıklarımızla, senin söylediklerin arasında dağlar kadar fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…