Çözüldü CS:GO ayarlarını değiştiremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

maamud ali

Kilopat
Merhaba gece oynuyordum ve aniden oyundan attı ve hassasiyet ve grafik ayarlarını kendi kendine değiştirdi diğer ki config ayarları değişmedi. Neyse oyunda "shader" ayarını biliyorsunuz onu bir türlü değiştiremedim. Oyunu sildim yeniden yükledim olmadı. Steam'le beraber oyunu sildim olmadı. 2 kezin ardıdan tekrar sildim ve D diskine yükledim ve yine aynı. Ekran kartı sürücüsünü kaldırdım yine olmadı. En son olarak PC'ye format attım tahmin edin ne oldu evet yine aynı shader ayarı düşükte ama oyun kalitesi yüksekte. Kısacası oyunda shader diye bir ayar var ben onu düşüğe bir türlü çekemiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Boşuna o kadar zahmete girmişsiniz. Bu durum Valve'ın çıkardığı son güncelleme ile alakalı.

Birçok kişi bu durumdan şikayetçi.
Boşuna o kadar zahmete girmişsiniz. Bu durum Valve'ın çıkardığı son güncelleme ile alakalı.

Birçok kişi bu durumdan şikayetçi.

Çözüm
Aynı sorunu ben de yaşıyorum dostum. Umarım kısa sürede güncelleme ile çözerler. Boş yere zahmet etmişsin o kadar be. Ben de araştırmasam format yoluna falan gidecektim ki, sorun genel bir sorunmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı