3 bin TL mouse önerisi

Bütçe
3000
Eğer kablolu almayı da düşünüyorsanız, Razer Cobra'yı önerebilirim. Kendim kullanıyorum, gayet memnunum. BİM'de satılıyor, 56g ağırlığı ve 8, 5K DPI var. RGB aydınlatma da uygulamasından kontrol edilebiliyor.

Berbat mouse.

Ben sadece kendi deneyimlerimi anlattım, sizin onlarca ekipman incelemedim. Ben de genel olarak hikayeli oyunlar ve arada fps oyunları oynuyorum (çok oyunculu çok beceremem ama). Genel olarak memnunum, mouse bana hediye olarak gelmişti.
Düşünüp yazdığınız için teşekkür ederim, mouse 2 gün önce aldım ama :)

Kanun yönünden haklı olabilirsin. Size tek bir şey sorayım, aldığınız mouse başkasının alıp beğenmeyip iade ettiği bir ürün olarak size postalansa, yani ilk dokunan elleyen ve kullanan siz değil de bir başkası olup beğenmediği için size nasip olsa ne düşünürsünüz. Şimdi diyeceksin ki, iade ürünleri sıfır kategorisinde satmasın o zaman. E neyapsın ya o zaman. Benim 3000'e alıp beğenmediğim ürünü 2700'e 2. el az ellenmiş diye mi satsın.

Online alışverişlerin en mide bulandıran kısmı olan iade aldıkları kullanılmış ürünleri tekrar gönderimi işle midir? Bence bu Wraith denilen site bu çağ dışı uygulamanın önünü kesiyor.

Fareyi de hijyen ürünleri arasına sokup iade almıyor. Kıyafet olsa hiç sorun değil yıkar giyersin ama bu mouse ile bizler bütünleşiyoruz. Neden başka birinin kirlettiği ürünü kullanmak durumunda kalalım ki.

Kusuru olmayan ürünlerin keyfi iadesinde bir düzenleme yapacaklardı sonradan piyasa kaldırmaz diye rafa kaldırdılar. Ama bu iş biz müşterileri üstünlük sağlarken satıcılara haksızlık oluyor.
Sen firma çalışanısın belli.
Bombos ve sacma sapan seylere cevap vermeye bile gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı