ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #1 Dostlar arkadaşım bilgisayarında hile açmış sonra silmiş şimdi ben kendi hesabımı orada açsam ban yer miyim? Ama o CS:GO'yu silip bir daha yüklemiş.
Dostlar arkadaşım bilgisayarında hile açmış sonra silmiş şimdi ben kendi hesabımı orada açsam ban yer miyim? Ama o CS:GO'yu silip bir daha yüklemiş.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 3 Mart 2022 #2 Hileyi tamamen kaldıramamış olabilir. Açmanızı tavsiye etmem. Oyunu açınca otomatik enjekte olabilir. Artı 0 Eksi
Hileyi tamamen kaldıramamış olabilir. Açmanızı tavsiye etmem. Oyunu açınca otomatik enjekte olabilir.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 3 Mart 2022 #3 Bildiğim kadarıyla eğer o sistemde hile, yazılım, 3.parti uygulama varsa yine yeme şansın var. Bilgisayarın temiz ve güvenilir olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla eğer o sistemde hile, yazılım, 3.parti uygulama varsa yine yeme şansın var. Bilgisayarın temiz ve güvenilir olduğundan emin olun.
KS KS ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #4 armas dedi: Hileyi tamamen kaldıramamış olabilir. Açmanızı tavsiye etmem. Oyunu açınca otomatik enjekte olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaldırdığını söyledi sonra oyun dosyalarını doğrulamış benden hesap istiyor seçkin girmek için. Silinen üye dedi: Bildiğim kadarıyla eğer o sistemde hile, yazılım, 3.parti uygulama varsa yine yeme şansın var. Bilgisayarın temiz ve güvenilir olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Hileyi kaldırmış virüs taraması yapıp oyun dosyalarını doğrulamış. Artı 0 Eksi
armas dedi: Hileyi tamamen kaldıramamış olabilir. Açmanızı tavsiye etmem. Oyunu açınca otomatik enjekte olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaldırdığını söyledi sonra oyun dosyalarını doğrulamış benden hesap istiyor seçkin girmek için. Silinen üye dedi: Bildiğim kadarıyla eğer o sistemde hile, yazılım, 3.parti uygulama varsa yine yeme şansın var. Bilgisayarın temiz ve güvenilir olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Hileyi kaldırmış virüs taraması yapıp oyun dosyalarını doğrulamış.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #5 Donanım banı ve IP banı denen bir gerçek var. Kuvvetle muhtemel yersiniz fakat Valve'nin tutumunu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Donanım banı ve IP banı denen bir gerçek var. Kuvvetle muhtemel yersiniz fakat Valve'nin tutumunu bilmiyorum.
KS KS ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #6 Furkaninkosesi dedi: Donanım banı ve IP banı denen bir gerçek var. Kuvvetle muhtemel yersiniz fakat Valve'nin tutumunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım Valve'de bu donanım banı yok. Furkaninkosesi dedi: Donanım banı ve IP banı denen bir gerçek var. Kuvvetle muhtemel yersiniz fakat Valve'nin tutumunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki yermi hile korkuyorum vermeye ama. Artı 0 Eksi
Furkaninkosesi dedi: Donanım banı ve IP banı denen bir gerçek var. Kuvvetle muhtemel yersiniz fakat Valve'nin tutumunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım Valve'de bu donanım banı yok. Furkaninkosesi dedi: Donanım banı ve IP banı denen bir gerçek var. Kuvvetle muhtemel yersiniz fakat Valve'nin tutumunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki yermi hile korkuyorum vermeye ama.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 3 Mart 2022 #7 Ufak bir kalıntı bile ban yemeye sebep olabilir. Şahsen ben olsam vermezdim. Artı 0 Eksi
KS KS ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #8 siriius dedi: Ufak bir kalıntı bile ban yemeye sebep olabilir. Şahsen ben olsam vermezdim. Genişletmek için tıkla... Dostum virüs taraması yapıp oyun dosyalarını doğrulamış vereyim mi çok ısrarcı. Bunları yaptıysa sorun olmaz değilmi sonuçta burada hile açmayacak. Artı 0 Eksi
siriius dedi: Ufak bir kalıntı bile ban yemeye sebep olabilir. Şahsen ben olsam vermezdim. Genişletmek için tıkla... Dostum virüs taraması yapıp oyun dosyalarını doğrulamış vereyim mi çok ısrarcı. Bunları yaptıysa sorun olmaz değilmi sonuçta burada hile açmayacak.
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 3 Mart 2022 #9 Hep arkadaşlar açıyor hile. Benim neden arkadaşlarım hile açmıyor benim hesabımda veya benim bilgisayarım da acaba? Sanırım arkadaş çevrem kötü. Artı 0 Eksi
Hep arkadaşlar açıyor hile. Benim neden arkadaşlarım hile açmıyor benim hesabımda veya benim bilgisayarım da acaba? Sanırım arkadaş çevrem kötü.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #10 ALPHA_WOLF dedi: Dostum virüs taraması yapıp oyun dosyalarını doğrulamış vereyim mi çok ısrarcı. Bunları yaptıysa sorun olmaz değil mi sonuçta burada hile açmayacak. Genişletmek için tıkla... Yani benim arkadaşım benim bilgasayar da hile açmış hiçbir sıkıntı çıkmadı şans işi ama. Artı 0 Eksi
ALPHA_WOLF dedi: Dostum virüs taraması yapıp oyun dosyalarını doğrulamış vereyim mi çok ısrarcı. Bunları yaptıysa sorun olmaz değil mi sonuçta burada hile açmayacak. Genişletmek için tıkla... Yani benim arkadaşım benim bilgasayar da hile açmış hiçbir sıkıntı çıkmadı şans işi ama.