Ortak hesap ile CS:GO oynama sonrası VAC ban yenir mi?

Hocam bir şey soracağım yanlış anlaşılmasın. Bu parayla satılan kaliteli hileler var. Ske***.**, aim***re gibi hilelerin hiç VAC yediğini görmedim. Bu hileyi kullananlardan ban yemeyen hile kullanıcıları var. Nasıl da ban yemiyor bunlar?

Yok hocam neden yanlış anlayayım. Bahsettiğiniz hilelerin öyle bir iddiası var, evet. Benim gördüğüm bu hileleri kullananlar ya HvH sunucularında takılıyorlar, ya da fazla abartıp Overwatch'a düşüp yasaklama alıyorlar.

Hatta bu hilelerden bir tanesi olan on....su diye bir hile ''Bu hesap kalıcı olarak güvenilir değil.'' uyarısı ile gelen VAC yasaklamasına sebep olmuş, ilgili hilenin forumlarında bile bunun konusunu buldum.

Uzun süre hileyi legit kullanıp da yasaklama almayanlar konusuna gelirsek, Hiç 1 yıldan yaşlı bir Steam hesabına sahip bir hile kullanıcısı görmedim. Demek ki aralıklarla bir şekilde yasaklama alıp hesap değiştiriyorlar, ki hileciler için tek bir Steam hesabı olup olmaması önemli değil. Benim gözlemlediklerim bunlar.

Özel mesajdan hangi hile olduğunu söylersen cevap verebilirim.

Özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum.

Mert niye hile açıyorsunki bir de hileye para veriyorsun hileyle oynayıp kendini küçültüceğine mermilere kafa atsaydın ya gülüm.

Benim main hesabım globaldi CS'yi bıraktım yoksa bende parası neyse verip üst düzey hile alacaktım güven faktörüm yüksek olmasına rağmen solo maçta 9 tane spon bot geldiğini biliyorum.

Satın aldığı hile Türk hilesiyse VAC ban yer.

Yabancı.

Skinleri hemen kurtarmanızı öneririm ben de çünkü VAC bu eninde sonunda bulucak sizi de.

Format attı ve hiçbir kalıntı bırakmadı yani öyle söylüyor.

İsterse dünyanın en iyi, kaliteli hilesi olsun hile oyun dosyalarına enjekte edildiği için hesap yasaklanır.

Oyun dosyalarını değiştirmiyordu kendi uygulaması varmış FACEIT gibi uygulama ile giriliyormuş.

Yok hocam neden yanlış anlayayım. Bahsettiğiniz hilelerin öyle bir iddiası var, evet. Benim gördüğüm bu hileleri kullananlar ya hvh sunucularında takılıyorlar, ya da fazla abartıp Overwatch'a düşüp yasaklama alıyorlar.

Hatta bu hilelerden bir tanesi olan on...su diye bir hile "bu hesap kalıcı olarak güvenilir değil." uyarısı ile gelen VAC yasaklamasına sebep olmuş, ilgili hilenin forumlarında bile bunun konusunu buldum.

Uzun süre hileyi legit kullanıp da yasaklama almayanlar konusuna gelirsek, hiç 1 yıldan yaşlı bir Steam hesabına sahip bir hile kullanıcısı görmedim. Demek ki aralıklarla bir şekilde yasaklama alıp hesap değiştiriyorlar, ki hileciler için tek bir Steam hesabı olup olmaması önemli değil. Benim gözlemlediklerim bunlar.

Bir hile tanıdığım normal modda dahi kullanarak 3 senedir ga****nse kullandığını söylüyor ve hala ban yemedi yaklaşık 2.5k saati var ve 1000 civarıda Win'i var.

Format attı ve hiçbir kalıntı bırakmadı, yani öyle söylüyor.

Format atsa bile bir şey değişmez, hesap hareketleri VAC tarafından işlendiği için kullanılan hile VAC tarafından tanındığı an hesap yasaklama alır. Hile yazılımının kalitesine göre de değişir yasaklama alma süresi.

Oyun dosyalarını değiştirmiyordu. Kendi uygulaması varmış FACEIT gibi uygulama ile giriliyormuş.

Oyun dosyalarını değiştirip değiştirmemesi en önemli etkenlerden biri değil. Ona bakılırsa oyun dosyalarından bir haritanın adını DE_DUST olarak değiştirip DUST haritasının başarımlarını kazanabilirsiniz ve yasaklama sebebi değildir. CS:GO'da DLL veya exe dosyalarını kurcalamadığınız sürece sorun olmaz.

Bir hile tanıdığım normal modda dahi kullanarak 3 senedir ga****nse kullandığını söylüyor ve hala ban yemedi. Yaklaşık 2.5K saati var ve 1000 civarıda Win'i var.

''Kullandığını söylüyor.''

Bilemiyorum, benim gördüğüm hile kullanan kişiler hilesi ne kadar kaliteli olursa olsun en fazla 1-1.5 yıl dayandığını gözlemledim. Nedense hile kullanıcılarında ''Uzun süredir hile kullandım ve hiç yasaklama almadım daha.'' kompleksi var. Neden uzun süre yasaklama almadan hileyle oynadıklarını kanıtlamaya çalışıyorlar, onu da anlamıyorum. Ki hileciler için hesap sorun olmuyor genelde, yasaklama aldıkları an hemen yeni hesap açıp devam ediyorlar zaten.

Uzun lafın kısası, hesabınız tehlikede. İki seçenek var. Ya ne zaman VAC yasaklaması alacağınızı bilmeden diken üstünde oynamaya devam edersiniz, ya da yeni Steam hesabı oluşturursunuz. Karar sizin.

Son düzenleme:
Format atsa bile bir şey değişmez, hesap hareketleri VAC tarafından işlendiği için kullanılan hile VAC tarafından tanındığı an hesap yasaklama alır. Hile yazılımının kalitesine göre de değişir yasaklama alma süresi.

Oyun dosyalarını değiştirip değiştirmemesi en önemli etkenlerden biri değil. Ona bakılırsa oyun dosyalarından bir haritanın adını DE_DUST olarak değiştirip DUST haritasının başarımlarını kazanabilirsiniz ve yasaklama sebebi değildir. CS:GO'da DLL veya exe dosyalarını kurcalamadığınız sürece sorun olmaz.

''Kullandığını söylüyor.''

Bilemiyorum, benim gördüğüm hile kullanan kişiler hilesi ne kadar kaliteli olursa olsun en fazla 1-1.5 yıl dayandığını gözlemledim. Nedense hile kullanıcılarında ''Uzun süredir hile kullandım ve hiç yasaklama almadım daha.'' kompleksi var. Neden uzun süre yasaklama almadan hileyle oynadıklarını kanıtlamaya çalışıyorlar, onu da anlamıyorum. Ki hileciler için hesap sorun olmuyor genelde, yasaklama aldıkları an hemen yeni hesap açıp devam ediyorlar zaten.

Uzun lafın kısası, hesabınız tehlikede. İki seçenek var. Ya ne zaman VAC yasaklaması alacağınızı bilmeden diken üstünde oynamaya devam edersiniz, ya da yeni Steam hesabı oluşturursunuz. Karar sizin.
Clan tag spawner falan açıyor onu kullandığını biliyorum ve dll vs degisriyormu bilmiyorum farklı bir uygulamadan açıyorsa mantıken değiştirmemesi lazım

Arkadaşım ile ortak kullandığım hesapta arkadaşım ile satın alıp 10 - 15 maç oynamış ve sonrasında direkt bilgisayara format atmış fazla report yemediğini belli etmediğini söylüyor. Sizce hesap VAC ban yer mi hesaptaki skinleri kendi hesabıma atmalı mıyım?
Geçen sene bilgisayarım kaldırmadığı için hesabımı arkadaşıma teslim etmiştim. +5 Yıl her yılın rozetleri olan ve benim için manevi değeri olan bir hesaptı. Bana söylediğine göre skin hilesi kullanmış. Ancak belki de WH açtı içeriğini bilemiyorum. Hesap söylediğine tarihten 2-3 ay sonra VAC yedi. O yüzden steam guard aynı olan hesaplar ve kullandığınız hesap er geç ban yer. Geçmiş olsun.

Geçen sene bilgisayarım kaldırmadığı için hesabımı arkadaşıma teslim etmiştim. +5 yıl her yılın rozetleri olan ve benim için manevi değeri olan bir hesaptı. Bana söylediğine göre skin hilesi kullanmış. Ancak belki de wh açtı içeriğini bilemiyorum. Hesap söylediğine tarihten 2-3 ay sonra VAC yedi. O yüzden Steam Guard aynı olan hesaplar ve kullandığınız hesap er geç ban yer. Geçmiş olsun.

Steam Guard aynı derken şu an bu hesap VAC yerde msin hesabımdamı yiyecek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı