- Katılım
- 15 Ekim 2019
- Mesajlar
- 7.549
- Makaleler
- 15
- Çözümler
- 722
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam bir şey soracağım yanlış anlaşılmasın. Bu parayla satılan kaliteli hileler var. Ske***.**, aim***re gibi hilelerin hiç VAC yediğini görmedim. Bu hileyi kullananlardan ban yemeyen hile kullanıcıları var. Nasıl da ban yemiyor bunlar?
Yok hocam neden yanlış anlayayım. Bahsettiğiniz hilelerin öyle bir iddiası var, evet. Benim gördüğüm bu hileleri kullananlar ya HvH sunucularında takılıyorlar, ya da fazla abartıp Overwatch'a düşüp yasaklama alıyorlar.
Hatta bu hilelerden bir tanesi olan on....su diye bir hile ''Bu hesap kalıcı olarak güvenilir değil.'' uyarısı ile gelen VAC yasaklamasına sebep olmuş, ilgili hilenin forumlarında bile bunun konusunu buldum.
Uzun süre hileyi legit kullanıp da yasaklama almayanlar konusuna gelirsek, Hiç 1 yıldan yaşlı bir Steam hesabına sahip bir hile kullanıcısı görmedim. Demek ki aralıklarla bir şekilde yasaklama alıp hesap değiştiriyorlar, ki hileciler için tek bir Steam hesabı olup olmaması önemli değil. Benim gözlemlediklerim bunlar.