CS:GO banlı bilgisayarda hesap açılırsa ban yenir mi?

ALPHA_WOLF

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar arkadaşım bilgisayarında hile açmış sonra silmiş şimdi ben kendi hesabımı orada açsam ban yer miyim? Ama o CS:GO'yu silip bir daha yüklemiş.

Hep arkadaşlar açıyor hile. Benim neden arkadaşlarım hile açmıyor benim hesabında veya benim bilgisayarım da acaba? Sanırım arkadaş çevrem kötü.

Benim bilgisayarımda açmiyacak zaten dostum kendi seçkini ban yemiş hileden sonra silmiş seçkin olmayan hesaptan oynuyor ve benden istiyor o kadar.

Dostlar arkadaşım bilgisayarında hile açmış sonra silmiş şimdi ben kendi hesabımı orada açsam ban yer miyim? Ama o CS:GO'yu silip bir daha yüklemiş.

Hocam benim bildiğim yemezsiniz. Çünkü ben de hile açıyorum ve hala banlanmadım. Siz hiç banlanmazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bildiğim yemezsiniz. Çünkü ben de hile açıyorum ve hala banlanmadım. Siz hiç banlanmazsınız.

Hileye karşıyım arkadaşım ban yedi umarım sizde yemeden bırakırsınız bilinki hilesiz çok daha eğlenceli emin olun hesabınız gidince anlarasınız kıymetini.

Banlanmam imkansız diyebilirim hocam ücretli spoofer var onları yaparak + VAC korumasını aktif ediyorum bir de legit oynuyorum banlanmam imkansız diyebiliriz.

Kaybedeceksiniz oyun zevkiniz kalmayacak hatta yok bile legit oynayacagım diye ter döküp zevk almayacaksınız.

Alakası yok ben istediğim zaman hile açmıyorum şöyle açarım hocam adamda mevlana açıksa bende açarım adamda mevlana açık değilse bende açmam.

Eğer açmassan güven faktörün yüksek olur karşıya mevlana gelmez hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…