Krenatorr Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 29 11 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, oyunda bas konuş tuşuna bastığımda takılı kalıyor. Tuşa basmayı bıraktıktan sonra 5-6 saniye daha mikrofon açık oluyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Arkadaşlar, oyunda bas konuş tuşuna bastığımda takılı kalıyor. Tuşa basmayı bıraktıktan sonra 5-6 saniye daha mikrofon açık oluyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
osmanozturk Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 174 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #2 Klavyenden kaynaklanıyor olabilir, mouse makrosuna atayarak dene. Artı 0 Eksi
KS KS Krenatorr Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 29 11 Şubat 2021 #3 osmanozturk dedi: Klavyenden kaynaklanıyor olabilir, mouse makrosuna atayarak dene. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi ama yine de teşekkürler dostum. Artı 0 Eksi
osmanozturk dedi: Klavyenden kaynaklanıyor olabilir, mouse makrosuna atayarak dene. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi ama yine de teşekkürler dostum.
osmanozturk Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 174 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #4 Krenatorr dedi: Düzelmedi ama yine de teşekkürler dostum. Genişletmek için tıkla... Config dosyan salt okunur ise salt okunurluğunu devre dışı bırakmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Krenatorr dedi: Düzelmedi ama yine de teşekkürler dostum. Genişletmek için tıkla... Config dosyan salt okunur ise salt okunurluğunu devre dışı bırakmayı deneyebilirsin.
KS KS Krenatorr Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 29 11 Şubat 2021 #5 osmanozturk dedi: Config dosyan salt okunur ise salt okunurluğunu devre dışı bırakmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok kanka değil. Başka önerebileceğin birşey var mı? Artı 0 Eksi
osmanozturk dedi: Config dosyan salt okunur ise salt okunurluğunu devre dışı bırakmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok kanka değil. Başka önerebileceğin birşey var mı?
osmanozturk Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 174 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #6 Sesli sohbeti devre dışı bırak oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula oyuna girince tekrar aktifleştir. Artı 0 Eksi
Sesli sohbeti devre dışı bırak oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula oyuna girince tekrar aktifleştir.