CS:GO "Mekan baslatiyor" ekranında kalıyor

Ne alaka kardesım her SSD'sı olmayanın CS:GO oynayamaz mı?

Oynayamaz desem yeridir. 1 yıl HDD ile oynamayı denedim tam bir çile.

Up.

Dediginiz şeyin yapıldığını bile ilk defa duydum.
Ömrü azalmış olabilir yaklaşık 8 senelik laptop.

Hocam siz yine de görselden faydalanarak kontrol edin. İşlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın. Bu arada o sistemin nasıl CS:GO oynattığının şaşkınlığındayım. (Eğer oyunun kasmıyorsa sisteminle ilgili sorun yoktur. Sorun harddisktedir)

Dosya Ekleri

• technopat.PNG
    technopat.PNG
    89,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Oynayamaz desem yeridir. 1 yıl HDD ile oynamayı denedim tam bir çile.

Hocam siz yine de görselden faydalanarak kontrol edin. İşlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın. Bu arada sistem özelliklerini yazabilir misin? (Eğer oyunun kasmıyorsa sisteminle ilgili sorun yoktur. Sorun harddisktedir)

3GB RAM.
1GB GeForce 310M ekran karti.
i3 2.53GHz işlemci
Oyun oynarken kasma olmuyor 30 FPS gibi bir şeyler alıyorum sanirim hiç test etmesin sadece giriş yavaş yoksa oyunda donma kasma yok.

3GB RAM.
1GB GeForce 310M ekran karti.
i3 2.53GHz işlemci.
Oyun oynarken kasma olmuyor 30 FPS gibi bir şeyler alıyorum sanirim hiç test etmesin sadece giriş yavaş yoksa oyunda donma kasma yok.

Hocam yavaş girmesi harddiskiniz ile alakalı. Eğer laptopunuzda CD-ROM'u kullanmıyorsanız oraya HDD'yi takın. Laptop'un içindeki slota da SSD takın. 120GB'lık piyasadaki en ucuz SSD işinizi görecektir.

Bu üç ürün işinizi görecektir. Eğer kendim takamam diyorsanız yaşadığınız yerdeki bilgisayarcıya götürün onlar halleder. Ama SSD'nin kesinlikle Laptop'un içindeki Slot'a takılacağını belirtin. Yoksa SSD'den tam verim alamazsınız.

Zaten tek bir slot var o da HDD var onu çıkartıp SSD takmam gerekmez mi o zaman çok zor bir iş değil SSD takmak.

Demek istediği CD'nin olduğu diskedi çıkar ve oraya harici bir aparat tak harici aparatın içine hard Disk'i , hard diskin bulunduğu yere SSD'yi takar isen daha verimli olur.

Zaten tek bir slot var o da HDD var onu çıkartıp SSD takmam gerekmez mi o zaman çok zor bir iş değil SSD takmak.

Daha önce, harddisk değiştirmediysen, bilgisayarın içini açıp herhangi müdahalede bulunmadıysan senin yapmanı önermem. Sen attığım linkteki ürünleri al, bilgisayarcıya götür onlar halleder.
Demek istediği CD'nin olduğu diskedi çıkar ve oraya harici bir aparat tak harici aparatın içine hard Disk'i, hard diskin bulunduğu yere SSD'yi takar isen daha verimli olur.

Sonunda beni anlayan biri :)

Tek SSD olsa olmaz mi sadece CS ve HOI4 oynuyorum bir de canlı dersler 120GB yeterli olur bir de önceden laptop un kapağını açmıştım meraktan birkaç şey biliyorum.

Hocam yavaş girmesi harddiskiniz ile alakalı. Eğer laptopunuzda CD-ROM'u kullanmıyorsanız oraya HDD'yi takın. Laptop'un içindeki slota da SSD takın. 120GB'lık piyasadaki en ucuz SSD işinizi görecektir.

Bu üç ürün işinizi görecektir. Eğer kendim takamam diyorsanız yaşadığınız yerdeki bilgisayarcıya götürün onlar halleder. Ama SSD'nin kesinlikle Laptop'un içindeki Slot'a takılacağını belirtin. Yoksa SSD'den tam verim alamazsınız.
Kronik sorunlu SSD. HDD ile bal gibi oynanır harita maça girmeden yükleniyor asla drop falan olmaz. Bende de mekan yükleniyor da atıyor oyundan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı