CS:GO benim için bitti

2-3 günde 1 oyun atıyordum, artık her oyunda 0 seviye ve 3 arkadaşı olup süper ötesi atış yapanlarla dolu, veya ben 800 saat oynamama rağmen karşıma 4500 saat oynayan vermesi. Takımıma Rus doluşup karşıya tam tersi olması. 0 seviye olup seçkin eşleştirmeye nasıl girdiklerini hala anlamıyorum, oyunu satın almıyorlar bile. Emeğime yazık. CS:GO'yu çok uzun bir süreliğine silip bırakıyorum. Belki arkadaşlarla buluşunca ınternet kafede oynarım. Sen gel 800 saat oyna karşına 5000 saat oynayan adam versin senin takımına da "cyka cyka lkşsdafjfjasdl (anlamadığım kelimeler)" diyen Rus gelsin sonra oyun kaybet. Her raunt nereden çıkacağımı tabii ki bilirsin çünkü müneccimsin sen 0 seviye hesap seni. İyi günler.

Eki Görüntüle 1229127

Gel seninle CS:GO girelim.
 
@fromhell1 800 saat oynayıp, eagle rütbesine sahip bir oyuncu ile 5.000 saat oynama süresine sahip eagle bir oyuncu arasında fark yoktur. 7 veya 8 Steam hesabım, ve toplamda 8.000 saatden fazla oynama süresine sahip bir kişi olarak CS:GO dışında benzer yapıda şu an bir oyun olmadığı için trol, ve hileleri görmezden gelmek gerekiyor. Şayet çok şansız değilseniz, 10-20 oyunda bir hileci anca geliyor.
 
Hocam takım kurarsan 5 kişilik aşırı sarıyor biz bırakmışyık sonra takım kurup tekrar başladık normalde aldığımızdan daha zevkli.
 
ben 800 saat oynamama rağmen karşıma 4500 saat oynayan vermesi bu karşılaşmayı etkileyen bir sebep değil, 4 bin 500 saat oynayan bir oyuncu 300 saat oynayan bir oyuncudan kötüde oynayabilir. Senelerdir bütün CS:GO oyuncuları biliyordur bir oyuna en az 4 kişilik arkadaş grubuyla girmezseniz o oyun sizin için cehenneme dönüşür.
 
ben 800 saat oynamama rağmen karşıma 4500 saat oynayan vermesi Bu karşılaşmayı etkileyen bir sebep değil, 4 bin 500 saat oynayan bir oyuncu 300 saat oynayan bir oyuncudan kötüde oynayabilir. Senelerdir bütün CS:GO oyuncuları biliyordur bir oyuna en az 4 kişilik arkadaş grubuyla girmezseniz o oyun sizin için cehenneme dönüşür.
Çevremde CS oynayan yok. Coğrafi olarak da yok galiba. Tüm arkadaşlarım VALORANT vs. oynuyor. Ya da CS oynadığım çoğu arkadaş bıraktı. 1 senedir yalnız oynuyordum fakat oyunun zamanla bu hale geldiğini düşünüyorum çünkü önceden tek başıma girdiğimde bile zevk alırdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı