CS:GO Berlin 2019 İzleyici Bileti + 3 Hatıra Paketi Jetonu

furkankanur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ben yeni açtıgım hesabıma Berlin 2019 İzleyici Bileti + 3 Hatıra Paketi Jetonlu bilet almak istiyorum. Steam pazarda hala satışı var biri 30 liralık olan var. O sadece berlin 2019 jetonu veriyor bir de 72.70 liralık olan var, o hem berlin 2019 jetonu veriyor bir de 3 tane hatıra paketi jetonu veriyor. Majör bitti haliyle CS:GO ana sayfadan kalktı. Benim niyetim 72 liralık 3 tane hatıra paketli bileti almak. Ben bileti alsam bana billete bahsedildigi gibi 3 tane hatıra paketi verir mi?

Dosya Ekleri

• jeton.png
    jeton.png
    82,7 KB · Görüntüleme: 259
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece rozetlere yatırım yaptığım zamanlar olmuştu, 3 sayfa rozet biriktirmiştim. Satılabilenleri satıp, iyi kâr edebiliyorsun. Maddi olmasa da değerleri çok büyük bence :)

Yatırım ve skin ticaretini 2 sene boyunca aktif olarak yaptım. Berlin itemlerinde aşırı yatırım yapıldı. Bu saatten sonra artık alınmaz, onun yerine sevdiğiniz silaha skin alıp geçebilirsiniz.

keşke biride hatıra paketi verirmi vermezmi onu söyleseydin açtıgım konu ne verdiginiz fikirler ne soru gayet basit 72 liralık bileti alırsam hatıra paketi verirmi bana
keşke biride hatıra paketi verirmi vermezmi onu söyleseydin açtıgım konu ne verdiginiz fikirler ne soru gayet basit 72 liralık bileti alırsam hatıra paketi verirmi bana
hocam ben almak istiyorum yani alsam majör bitmesine ragmen veririmi hatıra paketini
Sadece rozetlere yatırım yaptığım zamanlar olmuştu, 3 sayfa rozet biriktirmiştim. Satılabilenleri satıp, iyi kâr edebiliyorsun. Maddi olmasa da değerleri çok büyük bence :)
hocam ben almak istiyorum rozet hastası oldugum için ama 72 liralık paketi alsam verirmi hatıra paketini

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı