CS:GO Berlin 2019 takım seçimleri nasıl yapılır?

Makaleler
12
Yer
Kajaani
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850
Bildiğiniz gibi yarın CS:GO Berlin turnuvası başlıyor. Ve oyunun ana menüsünde takım seçme kısmı var orada takımları seçebiliyoruz ama benim seçtiğim takımlar kayıt olmuyor ve günlük aynı seçimleri yapıyorum normal mi?

a.png

berlin 2019 pick'em challenge'ı yapmak için izleyici biletini alman gerek 55 tl gibi bir fiyatı var. bu biletle ayrıca:
-maç izleyerek hatıra paketi düşürebilirsin
-berlin 2019 coin'i kazanabilirsin
-bu coin ilk olarak bronz ama bu coini silver gold ve en sonda diamond yapabilirsin görevleri tamamlayarak
-ayrıca bu coini her yükseltişinde bir adet hatıra paketi seçme hakkı kazanıyorsun yani toplam coini diamond'a yükseltirsen 3 tane hatıra paketi seçme hakkın olacak.
-turnuva boyunca takım grafitilerini sınırsız kullanabilirsin.

ayrıca izleyici bileti+3 tane hatıra paketi seçme hakkı 100 tl'ye satılıyor onu da alabilirsin coin ile uğraşmak istemiyorsan
Bildiğiniz gibi yarın CS:GO Berlin turnuvası başlıyor. Ve oyunun ana menüsünde takım seçme kısmı var orada takımları seçebiliyoruz ama benim seçtiğim takımlar kayıt olmuyor ve günlük aynı seçimleri yapıyorum normal mi?

Eki Görüntüle 430135
eğer berlin 2019 izleyici biletin varsa olması lazım olmuyorsa bug olabilir

berlin 2019 pick'em challenge'ı yapmak için izleyici biletini alman gerek 55 tl gibi bir fiyatı var. bu biletle ayrıca:
-maç izleyerek hatıra paketi düşürebilirsin
-berlin 2019 coin'i kazanabilirsin
-bu coin ilk olarak bronz ama bu coini silver gold ve en sonda diamond yapabilirsin görevleri tamamlayarak
-ayrıca bu coini her yükseltişinde bir adet hatıra paketi seçme hakkı kazanıyorsun yani toplam coini diamond'a yükseltirsen 3 tane hatıra paketi seçme hakkın olacak.
-turnuva boyunca takım grafitilerini sınırsız kullanabilirsin.

ayrıca izleyici bileti+3 tane hatıra paketi seçme hakkı 100 tl'ye satılıyor onu da alabilirsin coin ile uğraşmak istemiyorsan
Anladım hocam bir diğer sorum ben twitch'de yayınlanan maçları izlesem coin düşürebilirmiyim ?

düşüremezsin coini izleyici bileti alarak düşürebiliyorsun (sana direkt veriyor)
hatıra paketini kast ediyorsan o da izleyici biletiyle düşüyor. yani senin envanterinde izleyici bileti varsa ve steam hesabin twich'e bağlıysa düşürebiliyorsun yoksa verilmiyor.
gaben ekmek derdinde.

düşüremezsin coini izleyici bileti alarak düşürebiliyorsun (sana direkt veriyor)
hatıra paketini kast ediyorsan o da izleyici biletiyle düşüyor. yani senin envanterinde izleyici bileti varsa ve steam hesabin twich'e bağlıysa düşürebiliyorsun yoksa verilmiyor.
gaben ekmek derdinde.
Hiçbiri olmadığı için bende hiçbirini alamayacağım.Hocam steam hesabınız varsa linkini atın size birkaç birşey daha sormak istiyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı