CS:GO bıçak alınır mı?

Ben olsam mavi gölge hançer alırdım fakat biraz araştırın ve avcı bıçağı tercih edin bence.

CS topluluk sunucularında sunucuların gruplarına katılarak bıçakları deneyebilirsiniz.

Ben olsam mavi gölge hançer alırdım fakat biraz araştırın ve avcı bıçağı tercih edin bence.

CS topluluk sunucularında sunucuların gruplarına katılarak bıçakları deneyebilirsiniz.

Hocam bıçak deneyebileceğim bir sunucu adresi varsa atar mısınız rica etsem?

Hocam biraz daha bütçeniz varsa bunlardan birini almanızı öneririm. Diğer bıçakları alırsanız çok net 1 ay içinde sıkılırsınız.

Baştaki Rust Coat gerçekten ucuz. Steam'de ara ara 2000₺ üstüne çıkıyor.

Hocam bıçak deneyebileceğim bir sunucu adresi varsa atar mısınız rica etsem?
Ben önereyim, herhangi bir skin deneme sunucusu bilmiyorum fakat oynadığım jbde gelip deneyebilirsiniz bence. IP : 185.193.165.56

Son düzenleme:
Kullanmak için ise al yatırım tavsiyesi değildir fakat gözün bir zaman sonra o biçağa da alişiyor.Ekmek biçağindan farkı kalmıyor 1-2 sene kullandıktan sonra.

Kancalı bıçak da çok eğlenceli bence.

Alınabilecek en kötü kancalı bıçak freehand ama. Kalanı kötü gözüküyor, avcı bıçağında çoğu skin güzel.

Benim bu oyunda ev sevdiğim bıçaklardan biri avcı bıçağı, çekişi çok güzel fiyatı da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…