CS:GO bıçak alınır mı?

Arkadaşlar bayağıdır baktım düzelmiyor silah yok yazısı falan vardı. Bıçağın bakiyesini shadowpay sitesine aktardım. Oradan bıçak alıp kendi hesabıma aktarmak istiyorum da 70 dolar bakiye ile aşağıdakilerden hangisi alınır? Hangisinin animasyonu ve görünüşü daha iyi sizce?
Eki Görüntüle 1625399Eki Görüntüle 1625400
Ben olsam mavi gölge hançer alırdım fakat biraz araştırın ve avcı bıçağı tercih edin bence.

CS topluluk sunucularında sunucuların gruplarına katılarak bıçakları deneyebilirsiniz.

Hocam biraz daha bütçeniz varsa bunlardan birini almanızı öneririm. Diğer bıçakları alırsanız çok net 1 ay içinde sıkılırsınız.

1673086310873.png

Baştaki Rust Coat gerçekten ucuz. Steam'de ara ara 2000₺ üstüne çıkıyor.

Hocam bıçak deneyebileceğim bir sunucu adresi varsa atar mısınız rica etsem?
Ben önereyim, herhangi bir skin deneme sunucusu bilmiyorum fakat oynadığım jbde gelip deneyebilirsiniz bence. IP : 185.193.165.56

Son düzenleme:
Kullanmak için ise al yatırım tavsiyesi değildir fakat gözün bir zaman sonra o biçağa da alişiyor.Ekmek biçağindan farkı kalmıyor 1-2 sene kullandıktan sonra.

Hocam biraz daha bütçeniz varsa bunlardan birini almanızı öneririm. Diğer bıçakları alırsanız çok net 1 ay içinde sıkılırsınız.

Eki Görüntüle 1625526

Baştaki Rust Coat gerçekten ucuz. Steam'de ara ara 2000₺ üstüne çıkıyor.

Ben önereyim, herhangi bir skin deneme sunucusu bilmiyorum fakat oynadığım jbde gelip deneyebilirsiniz bence. IP : 185.193.165.56
Kancalı bıçak da çok eğlenceli bence.

Kullanmak için ise al yatırım tavsiyesi değildir fakat gözün bir zaman sonra o biçağa da alişiyor.Ekmek biçağindan farkı kalmıyor 1-2 sene kullandıktan sonra.

Kancalı bıçak da çok eğlenceli bence.
Alınabilecek en kötü kancalı bıçak freehand ama. Kalanı kötü gözüküyor, avcı bıçağında çoğu skin güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı