CS:GO bıçak alınır mı?

Kanka alacaksan şimdi tam zamanı. Bir bıçağı asgari ücret 8500 iken almak var bir de 5500 iken almak var. İlerde TR için kur güncellemesi yaptıklarında o bıçak 2000-2300 lira olur.

Ben aldım alacaksan sitelerden al daha ucuza geliyor. Tüm envanteri dizdim güzelce ucuz yollu.
Screenshot_2023-01-04-22-02-38-443_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Kullanıp 3 4 ay sonra PC alırsam o zaman satarım diye düşünüyorum ama bir yandan da oyun sonuçta niye bir şeye 1500 TL verim diyorum. Oyun zevkimi arttıracağını düşünüyorum.
Düzenli olarak oyunu oynuyorsanız ve bütçeniz varsa alınabilir, sonuçta zevk meselesi. Aklınızda bir model var mı acaba?

Kanka alacaksan şimdi tam zamanı. Bir bıçağı asgari ücret 8500 iken almak var bir de 5500 iken almak var. İlerde TR için kur güncellemesi yaptıklarında o bıçak 2000-2300 lira olur.

Ben aldım alacaksan sitelerden al daha ucuza geliyor. Tüm envanteri dizdim güzelce ucuz yollu.
Eki Görüntüle 1623007

Düzenli olarak oyunu oynuyorsanız ve bütçeniz varsa alınabilir, sonuçta zevk meselesi. Aklınızda bir model var mı acaba?

Orasıda öyle tabii hocam.

Navaja da almazsın ya. :D Gut falan bakar insan.
Beyler sizce bu nasıl?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı