CS:GO bıçak alınır mı?

Hiçbir siteye girmeyin sakın hocam. Onların attıkları linklere de tıklamayın. Dolandırıcı hesaplardır muhtemelen.

Hocam yardım eder misiniz? Csgoaura diye bir siteye yönlendiriyorlar oradan takasla yollayacağız diyorlar. 2 tane kendini moderatör diyen biri. İnanmam için bana admin panelini bile attılar. Ve kaç seferdir trade de gelmiyor gerçekten admin olma ihtimali var mı?

Yatırım tavsiyesi değil fakat bu bıçağı 69 dolara bozdurup daha güzel bir bıçak çıkartmaya çalışırdım ben olsam. Tabii risk içeriyor.

Hocam yardım eder misiniz? Csgoaura diye bir siteye yönlendiriyorlar oradan takasla yollayacağız diyorlar. 2 tane kendini moderatör diyen biri. İnanmam için bana admin panelini bile attılar. Ve kaç seferdir trade de gelmiyor gerçekten admin olma ihtimali var mı?
Hocam siteye yönlendiriyorsa hiç güvenmemeniz lazım zaten. Admin paneli falan muhtemelen sahtedir. Engelleyin geçin.

Hocam sitede skinler kaldı. Trade diyorum bir türlü bana skini takaslamıyorlar. Nedeni nedir canım sıkıldı 1 saattir uğraşıyorum.
Skin sitenin envanterinde bulunmadığı içindir. Hellcase güvenilir bir site diye biliyorum yıllardır.

Hocam ben galiba kusura bakmayında malım. Sizin lafınızın üstüne hırslanıp yine denedim yine aynı bıçak çıktı. Bir daha kasa açmamak üzere namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.
Bir daha mı para yatırdınız hocam 20 dolar? Geçmiş olsun. Ben o para ile riskli kasalardan açmanızın mantıklı olacağını söylemiştim 😃 Yapacak bir şey yok artık.

Skin sitenin envanterinde bulunmadığı içindir. Hellcase güvenilir bir site diye biliyorum yıllardır.

Hocam stoku yokmuş işte bıçakların attığınız SS'e göre. Birkaç güne stok gelir diye düşünüyorum.

Hocam öncelikle yeniden geçmiş olsun. Arkadaşların da dediği gibi hiçbir linke tıklamayın o kendine admin diyenlerin.

Hocam mesela 70 dolar olan bıçağı trade yaparken 69 dolar olan silahı seçiyorum. Site kabul ediyor. 1 2 dk sonra da kendine admin diyen 2 kişi yazıyor. Şu siteye girin discorduma gelin oradan yapalım diyor. Discord kullanmıyorum diyorum. Hiç güven vermiyorsunuz diyorum. Steam Guardınız açıksa bir şey olmaz diyorlar. Bıçak değil de 1 dolar daha ucuz olan silah skinini çekmek istiyorum yine de takas teklifi gelmiyor. Umarım düzelir şu sistem yarın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı