Hocam yardım eder misiniz? Csgoaura diye bir siteye yönlendiriyorlar oradan takasla yollayacağız diyorlar. 2 tane kendini moderatör diyen biri. İnanmam için bana admin panelini bile attılar. Ve kaç seferdir trade de gelmiyor gerçekten admin olma ihtimali var mı?
Hocam yardım eder misiniz? Csgoaura diye bir siteye yönlendiriyorlar oradan takasla yollayacağız diyorlar. 2 tane kendini moderatör diyen biri. İnanmam için bana admin panelini bile attılar. Ve kaç seferdir trade de gelmiyor gerçekten admin olma ihtimali var mı?
Hocam ben galiba kusura bakmayında malım. Sizin lafınızın üstüne hırslanıp yine denedim yine aynı bıçak çıktı. Bir daha kasa açmamak üzere namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.
Bir daha mı para yatırdınız hocam 20 dolar? Geçmiş olsun. Ben o para ile riskli kasalardan açmanızın mantıklı olacağını söylemiştim Yapacak bir şey yok artık.
Hocam mesela 70 dolar olan bıçağı trade yaparken 69 dolar olan silahı seçiyorum. Site kabul ediyor. 1 2 dk sonra da kendine admin diyen 2 kişi yazıyor. Şu siteye girin discorduma gelin oradan yapalım diyor. Discord kullanmıyorum diyorum. Hiç güven vermiyorsunuz diyorum. Steam Guardınız açıksa bir şey olmaz diyorlar. Bıçak değil de 1 dolar daha ucuz olan silah skinini çekmek istiyorum yine de takas teklifi gelmiyor. Umarım düzelir şu sistem yarın.