CS:GO bıçak alınır mı?

Bu tarz sitelerde hiçbir zaman admin trade için yazmaz. Profilinden trade linkini kaydedersin. Ardından almak istediğin itemi çekersin. 5 dakika içinde karşılıksız takas teklifi hesabına gelir. Bu dolandırıcıların bence yeni yöntemi. Hiçbir linke tıklamayın ve Discord'a gitmeyin. Sitede canlı destek olması lazım, oraya yazarsanız size yardımcı olurlar.

Şu Bowie çok iyi ya, ama bir oyun itemine 1k üstü verirken canı yanar insanın.

Yılda 400 500 lira para mı daha iyi bir yatırım yapma şansı da var.
Yaptığın hangi yatırım eline geçip bıçak olarak dönüyor. Dolara para yatırmaktan hiç bir farkı yok bıçak almanın. Tabii arada hem dolar hem de bıçağın fiyatı yükselebiliyor. Ayrıca bıçak kullanmak büyük ayrıcalık bana göre çok zevkli.

Siz sabırla bekleyin hocam saçma sapan hesaplardan gelen istekleri umursamayın.

Arkadaşlar dünden beri hesaba aktarmak için bekliyordum. Henüz silah yok uyarısı alıyorum.

Dünden beridir bu ekranda bekliyorum. Desteğe yazdım onlarda beklememi söylüyor. En yakın zamanda düzelir umarım.

Beklemek en sağlıklı çözüm olacaktır hocam. Birkaç gün bekleyin zarar gelmez.

Beklemekten başka çareniz yok gibi duruyor.

Arkadaşlar bayağıdır baktım düzelmiyor silah yok yazısı falan vardı. Bıçağın bakiyesini shadowpay sitesine aktardım. Oradan bıçak alıp kendi hesabıma aktarmak istiyorum da 70 dolar bakiye ile aşağıdakilerden hangisi alınır? Hangisinin animasyonu ve görünüşü daha iyi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…