CS:GO bıçak alınır mı?

xsesaeary

Hectopat
Daha fazla  
Adam gibi bıçak kalmadı, eskiden kelebekler 1500 tl karambitler 600-700 tl ye bulunurken şimdi en dandik bıçaklar 1800 tl den başlıyor, bence hiç biri alınmaz. Skin al daha iyi.

CS de bıçak kesinlikle alınır hocam çünkü ucuz şeyler değiller ve birinde bıçak olduğunda cidden oo adama bak oluyor Huntsman ve bowie favorim.

2500 liram var CS'ye geri başlamayı düşünüyorum ve fiyatların aşırı pahalandıklarını gördüm ve şimdi CS2 çıkıyor fiyatlar daha da uçacak gibi sizce bıçak alınır mı? Alacaksam şunları alabilirim ★ Huntsman Knife | Rust Coat (Battle-Scarred) ★ Huntsman Knife | Boreal Forest (Field-Tested) ★ Gut Knife | Ultraviolet (Field-Tested) ★ Bowie Knife | Stained (Field-Tested)

CS2 duyurulmadan önce marble fade veya fade skinli bıçak alsaydınız şu an zengindiniz :D
Bazı sitelerde daha ucuza satılıyor diye biliyorum sadece Steam üzerinden bıçak bakmayın.

CS2 duyurulmadan önce marble fade veya fade skinli bıçak alsaydınız şu an zengindiniz :D
Bazı sitelerde daha ucuza satılıyor diye biliyorum sadece Steam üzerinden bıçak bakmayın.

250 TL'ye karambit vardı hatırlıyorum vallahi çok mutsuzum ve acayip pişmanlık duyuyorum.

ne diyorsunuz ilerde pahalanır mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı