CS:GO bıçak alınır mı?

kyyr

Centipat
Daha fazla  
İyi günler hocalarım. CS:GO ile ilgili aklıma bir şey takıldı. Navaja knife ultraviolet bıçağını beğendim. Hem ucuz hem de çok şık bir görünüşü var. İyi bir zamanda güncel olarak 1800 TL’ye kadar indiğini görmüştüm. Bir bıçak almak istiyorum ama çok pahalı. Onun yerine envanterde dizilebilirim. Ama cidden bir bıçak almak istiyorum. Sizce CS:GO’da bıçak alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer seviyorsanız ve oynuyorsanız alınır.

İyi günler hocalarım. CS:GO ile ilgili aklıma bir şey takıldı. Navaja knife ultraviolet bıçağını beğendim. Hem ucuz hem de çok şık bir görünüşü var. İyi bir zamanda güncel olarak 1800 TL’ye kadar indiğini görmüştüm. Bir bıçak almak istiyorum ama çok pahalı. Onun yerine envanterde dizilebilirim. Ama cidden bir bıçak almak istiyorum. Sizce CS:GO’da bıçak alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bicak alinir.

Eğer seviyorsanız alınabilir. Kasa aç ordan çıkarmaya çalış diyenler olur mu bilmem ama öyle kişileri dinleme. Kasa açmak kumardan ibaret. 1000 kişi açtıysa birisine çıkıyor bıçak.

Ucuz bıçakların fiyatlarının artmasını beklemeyin. Ama sevdiyseniz alınır.

Alacaksanız çok da ucuza kaçmayın güvenilir CS sitelerinden 4-6k arası gezen CS2 de parlak güzel duran bir navaja alabilirsiniz onun haricinde koyu olanlara girişmeyin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı