CS:GO bıçak almak mantıklı mı?

Bynogame'de bıçak alıp 1 ay sonra 50 TL kar getirecek şekilde siteden sattım. Uyguna bulursan komisyon eklense bile kar yaparak veya zararsız satabilirsin.

CS:GO devri ölmüyor, adam sana ne sormuş ne cevap vermişsin. Son 5 yıldır aynı şeyleri kendi kendinize söyleyip duruyorsunuz ölüyormuş Apex daha iyiymiş, PUBG tahtını sallamış. Satacağın siteler komisyon alıyor fakat zarar etsen bile ne kadar edebilirsin en fazla. Çin sitelerinde daha az komisyon oluyor %1-3 arası gibi, oralardan al sat yaparsan çok daha az zarar edersin hatta belki satış senin yararına bile olur.

Csgo devri ölüyor oyuna yatırım yapmak mantıklı mı artık orası size kalmış.
Ölüyor mu? Şaka herhalde. Daha birkaç ay önce kendi anlık oyuncu sayısının 3 katına çıkarak rekor kırdı. En çok anlık oyuncuya sahip oyun listesinde 1. sıradaydı. Şimdi öyle değil.
Fakat hala çok oynanıyor. Ama bana sorarsanız bu konuda haklısınız. CS:GO gibi bir oyuna yatırım yapma konusunun %75 zarar, %25 kârdan ibaret olduğunu düşünüyorum.

bynogame ve gamesatis tarzı sitelerden %30 indirimle bıçaklar satılıyor. Ancak tekrar satıcağın zaman sende %25 civar bir indirimle satarsın bıçağını üstüne de komisyon alıcakları için her türlü zararın olucak biraz. Satış hızı da senin koyucağın fiyata bağlı olur. Yüksek indirim koyarsan 1 2 güne satarsın. Yok tok satıcıyım acil satmasamda olur diyorsan, biraz daha az indirimle daha geç satabilirsin 1 hafta falan sürer maks tahminimce.

Ben kendi çevreme baktığımda gördüğümü söyledim neden bu kadar atarlanığınızı anlamadım acaba küfür etseydim de bu kadar atarlanır mıydınız merak ettim doğrusu. Tanıdığım birçok insanın artık bu oyuna artık girmemesiden dolayı böyle bir şey söylemiş olabilirim karşıma onlarca istatisik alıp konuşmadım tabikide lütfen sakin olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı