CS:GO bıçak nerede satılır?

ByNoGame'de hiç ilan yok ben koysam alan olur mu acaba. Birde yabancı sitelerden satsak problem olur mu?
Benim fikrim cs.money gibi sitelerde bu bıçağı bozdurun. Bu yıllardır olan bir trade taktiğidir. Örneğin 20 bin liralık bıçağınızdan, tanesi 100 lira olan ve Bynogame'de çok fazla ve hızlı satılan itemlerden 200 tane alın ve onları satın. Araştırmakta fayda var hala kullanılabilir mi vs.

Benim fikrim cs.money gibi sitelerde bu bıçağı bozdurun. Bu yıllardır olan bir trade taktiğidir. Örneğin 20 bin liralık bıçağınızdan, tanesi 100 lira olan ve Bynogame'de çok fazla ve hızlı satılan itemlerden 200 tane alın ve onları satın. Araştırmakta fayda var hala kullanılabilir mi vs.
direkt olarak cs.money'den bozdurup nakit olarak aktarsam olmaz mı? O tarz bir şey yaparsam baya bir uğraştırır diye düşünüyorum.

ya da Steam'den satsam nakiti direkt olarak aktarma imkanım yok mu ByNoGame üzerinden vesaire?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı