CS:GO biter mi?

Zaten bitik bir oyun. E-spor ile uğraşanlar bile para kazandığı için oynuyor. Rekabetçi modunda yaşanan hile problemleri oyunu yok etti. Geçen bir gireyim dedim eski günlerin hatrına 9 dakika maç bulmaz mı bir oyun bu nedir? Twitch'te bile izlenmiyor kimse içerik üretmiyor CS ile ilgili kısaca zaten posası kalmış bir oyun var ortada.

Bitik oyun mu :D aynen kanka 700 800k oyuncu bitik yabancilarin oynadigi saatlerle bizimkiler cakisiyor sebebi bu o kadar uzun olmasinin ayrica insanlar o haritayi secmediyse gene normal.

Sizin oyuncu sayısı yüksek dediğiniz istatistikler Steam oyunlarına göre sıralama sayıları hiç de fazla falan değil gayet bitik durumda.

Sözde çok iyi olan oyun Valorant anlık 800K bile olmayabilir ancak CS anlık 800K oynanır çoğu zaman eskiye göre büyük bir kesim bırakmasına rağmen bu böyle ayrıca Valorant'nun Türkiye'de oyuncusu daha iyiyse tek sebebi ergen tiplemelerin abi ışıqlı mışıqlı silah ya diye Valorant oynaması ancak benim gözümde Steam'in pazar sistemi bile CS:GO için yeterli.

Şu an CS:GO oynayacağıma 1.6 oynarım çok daha iyi en azından admin şu adam hile dediğimizde banlıyor direkt.

CS:GO'nu topluluk sunucuları da öyle?
 
Riot çıkarmış olmasa Valorant'ı hiçbirimiz duymayacaktık zaten. Başlı başına bozuk olan oyun, marka adından ve aktif olarak kızlar oynadığı için ün saldı. XXX firması çıkarsa Apex kadar değeri olmazdı.
CS'ye gelirsek, hala taş gibi ayakta, bunları riot yapsa bence daha kötü yerlerde olurdu. Aralarında birisinin ücretsiz olup, diğerinin ücretli olması gibi etkenleri de unutmayın. Yıllardır CS piyasada ama bir tane kız bile adam akıllı oynamamıştır, Valorant çıktığında saçma sapan yayıncı tipleri de çoğaldı.
 
Dandikliğe alışmışsın demekki bana göre berbat. Burda da biri yazmış oynarken karşıma çıkmıştı. Zaten bence yazmışım sorun yok.
Dandik dediğin oyunun tarihin en iyi online fps oyunlarından biri farkında mısın?laf etmek için laf etmeyin csye artık.
 
CS'yi bitirecek bir oyun çıkacağını sanmıyorum. Eski tadını hiç alamıyorum ama arada bir canım Dust 2 rekabetçi çekiyor. Bir de haftalık kasa dropları için giriyorum. Yoksa eski tadı kalmadı. Ama enteresan bir şekilde oyun yine kendini oynattırıyor.

CS:GO kendi ayağına çok sıktı. Bunlara rağmen hala Steam'de en çok oynanan oyun. Günün birinde GabeN hazretleri Source 2'yi getirirse oyun büyük bir patlama yapar.
 
Aktif olarak oynanıyor dediğin oyunun ortalama izleyicisi 40 bin civarı. 2 sene önce işimden dolayı İstanbul ve İzmir'de internet kafeleri ziyaret ediyordum en iyi Yerlere'de gittim en kötü Yerlere'de Total'de 60 civarı kafe gezdim 5 masa bile toplasan oynamıyordu ki kafelerin en yoğun olduğu saatlerde oyun kültürünü, babası 18 yaşında bilgisayar almış ilk oyununa o zaman girmiş birine anlatamazsın 1.5 veya 1.6'yı yıllar yıllar önce kafelerde oynamak için saatlerce sıra beklerdik. Oyunun kalbi internet kafelerde artar bir gözlem yapın oralarda oynanan en çok oyunlar hangileriyse o oynanıyordur genelde de bir diğer kalbi de Twitch'Ti eskiden daha belirgindi şimdi şova dönsede olay hala gözlem yapılabilir sayısa da oyun içerik üreticisi var Twitch'te. Kısacası oyun bitti demek sizin kişi için ne ifade ediyor bilemem belki insanlar oyuna bitmiş demesi için kapatılması gerekiyordur ama rekabetçi oyunlara yıllarını dökenler bilir ki bir oyunun rekabetçi kısmı bitmişse o oyun bitmiştir 15-16 yaşında çocuklar oynasın dursun. Fortnite'da çok oynanıyor belirtmek isterim.

CS 250 TL Valorant bedava sence normal değil mi internet kafede Valorant oynayanların daha çok olması? Ayrıca CS TR'de oynanmiyor diye bitmiş olmuyor. Valorant'ta turnuvalar olmasa 50 k yi zor goruyor CS ise turnuva zamanlari 250 300K'lari goruyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı