CS:GO bitti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen Valorant oynuyor musun?

CS ile Valorant'ı ben sovyetler vs Almanya'ya benzetiyorum müttefikler yardım etmeseydi sovyetler belki yenilirdi.

Hocam aslında arkadaşlarınızla oynamayınca eğlenilmiyor.

He sen akıllısın pardon kanka bilemedim kusura bakma ya. Ben de diyorum bu çocuğu neden anlayamıyorum. Sen ülkemizin sınırları içerisinde nadir rastlanan bir cinstensin senin cinsini koruma altına alınması gereken bir cins. Senin ilacın bende.

Tamam.

CS 16 bitmemişken Valorant kim oluyor oyun 1999 yılında çıktı o günden bu güne hala 100'lerce sunucu aktif ve ağzına kadar dolu. Eğer bu böyle ise CS:GO bitemez.
Zaten sizin bu zihniyetiniz yüzünden bitmiyor bu oyun.
En dandik online oyunlar bile 128 tick sunucularda oynatırken, siz 64 tick sunucularda sürünüyorsunuz.
Tr'de bu kadar kitlesi varken sunucu açma zahmetine girmiyorlar.
Hiç öyle "güven faktörü" falan zırvalamayın, oyunun en düşük elosunda da, en yüksek elosunda da hileler cirit atıyor.

Rezil şartlarda oynuyorsunuz ve farkında bile değilsiniz. Cs'nin bu kadar zaman ayakta kalmasının sebebi türü içerisinde ciddi bir rakibinin olmamasıydı, var olan rakipleri hep pay to win oldu. Ancak şartlar değişti artık. O hipnotize edilmiş kafalarınız reddetse de Cs her gün biraz daha eriyor, bir süre sonra da (eğer Valve oyunu iyileştirmek için gerçekten ciddi bir şeyler yapmazsa) yok olup gidecek.
Elbette her zaman oynayacak ufak bir kitlesi olacaktır, ancak artık eski şanında olmayacak.
1.6 bitmedi demişsiniz, 1.6'yı sadece en popüler olduğu internet kafe döneminde oynamış, yaşını başını almış abiler oynuyor. Kim 1.6 hakkında konuşuyor? Siz 1.6 yazmasaydınız aklıma bile gelmezdi.

Ne yani oynayan keriz mi oluyor? Bravo! Seviyeni gösterdin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…