CS:GO bitti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ben toxiğim ve "Valorant'çı"yım 🤣, hadi yürü git artık sütünü iç biraz CS oyna ne bileyim sonra yine CS oyna, olmayan hayatından bahset ve biraz daha CS oyna, bu döngü beynin sulanan kadar devam etsin bu sayede nihai mutluluğa ulaşacaksın hadi durma CS seni bekler "Bot Albert"!
Hocam siz neden bu kadar sinirlisiniz onu anlamadım ben sakin olun.
 
Bu arada Valorant benim için para kazanma kaygısıyla çıkartılmış basit bir oyundur, 2 yıla yayıncılara verdikleri paralar suyunu çekince kitlesi zaten az iyice azalmaya başlayacaktır. ZULA'dan tek farkı P2W olmaması.
Senin böyle düşüncelere sahip olmana gerek yok "Bot" lütfen git ve CS oyna, vatandaşlığını "Valve'in yatağı'na" aldır, senin için en uygun yaşam yeri orası, düşüncelerden uzak dur. Yapay zeka değilsin düşünmene gerek yok, sadece git ve CS'ni oyna.
 
CS oynayanın kendine saygısı yoktur. Valve resmen dalga geçiyor sizle. O kadar Türk oyuncu var hâlâ Türk sunucuları bile yok.
 
Hala atölyesi aktif olan bir oyun bitmesi pek de olası değil.
 
CS oynayanın kendine saygısı yoktur. Valve resmen dalga geçiyor sizle. O kadar Türk oyuncu var hâlâ Türk sunucuları bile yok.

Olmasın TR sunucusu az önce bana saygısız diyorlardı şu an da siz saygısızlık yapıyorsunuz.
 
Hayır CS:GO bitmedi.
Yahu zaten CS:GO'nun biteceğini düşünmek çok saçma dünya çapında yüz binlerce bot ve keriz olduğu sürece bu oyun nasıl biter ki, ya bu kadar komik olmayın CS:GO bitmez canım dünyada herkes belirli bir vizyona erişene kadar bitmez merak etmeyin 😅
 
@Gerek CS'de hile daha çok olsa da Valorant'ta smurfler oyun oynatmıyor.

Ha hiç mi hile yok Valorant'ta evet var daha dün geldi. Hiç sen kolsuzsundur adam normal vurmuş ayağına yatmayın adam çok açık hile. 1 2 el öne geçince kapatıyor sonra fark kapanınca tekrar açıyor. Hayır legit oynamasını da bilmiyor ki, bildiğin Aim kilitleniyor sana ve hiçbir şey yapamıyorsun. 5 kişi peeklediğimiz yerde Ulti açıp Q Q yaparak 5 kişiyi de 2 saniye içinde kesmesi Allah tarafından değildir diye düşünüyorum. Bunun dışında da çok saçma vuruşları var zaten ama en barizi buydu kayıt olsa atardım. Bir de 5 pre girmişler adam temiz diyorlar. :ROFL:

Sorsan Dia 1 :D. Dia 1 Elo böyle vuruş yapabiliyorsa zaten biz bırakalım oyunu.


valohile1.png


Screenshot_15.png


Gelelim smurf elemanlara, Gold Plat elo full smurf dolu. Ancak Dia elodan sonra adam akıllı maç atmaya başlıyorsun oyunda, öteki türlü 3 maç girsen rahat 1 tanesinde smurf geliyor. İki oyunun da adaleti tam sağlam değil. Bu konuda tartışmak mantıksız.

Hangisi daha iyi dersen ikisi de bambaşka kitleye hitap eden oyunlar. Birbirini bitirmesi zor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı