CS:GO bitti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CS asla bitmez Zula, Valorant falan geçemez Valorant şimdi patladı 1 kaç seneye 500 bin oyuncuya kadar düşer kısa patlamalar bunlar Valorant çok sarmadı bana.
 
Konu hortlamışken ben de yazayım.Cs öyle kolay bitecek oyun değil.Valorantta tekli daha hızlı bulmasının sebebi cs'ye daha çok takımlı girildiğinden veya güvenlik faktörünüzden olabilir.Veya prime olmamanızdan.
 
Yalnızca Global Offensive özelinde söylesek oyun ölüme mahkum vaziyette. Umarım haramzade GabeN ve Valve ipten alır. Kendileri akan parayı yemekle meşgul anlaşılan. Mevcut oyuncu sayısı istatistiği os*ruktan bir büyüklük. Yıllar önce de milyon oyuncu barajına yakındı. Oyunun beleş olması ve insanların pandemi yüzünden eve tıkılması bu sayıyı şişirdiğine inanıyorum. Şimdi bir milyon anlık sayı anlamsız. VAC şu an atış poligonlarındaki hedef tahtası gibi. Herkes delik deşik ediyor. Yakında yalnızca topluluk sunucularını aktif görürseniz şaşırmayın.
 
Bence bitmedi. CS:GO'nun yeri başka, Valorant'da toxic kitle çok fazla olduğu için bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Valve şu hilelere bir çözüm bulsa Valorant'ı kimse oynamaz.
 
Şahsen benim favori oyun CS:GO dur çünkü Valorant'ta ki yetenekler olsun karakterler olsun bana op geliyor bir de Valorant'ta ücretsiz olarak sadece tabanca silah skinleri alabiliyoruz ama CS:GO'da öyle değil rütbe atlayarak skin alabiliyoruz ve o hesabdaki skinleri satabiliyoruz.

CS:GO benim gözümde bitmez.
 
Öyle bir şeyin olması için Valve'nin CS:GO yerine başka FPS oyunu çıkarması lazım CS:GO çıkınca nasıl 1.6 bittiyse Valve başka oyun çıkarırsa GO'da bitebilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı