CS:GO bitti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Twitch değil mi burası? Ben de çok dandik bir oyun yapsam ve ailem de dünya milyonerleri arasında olsa, basit bir şekilde Twitch üzerinde anlık olarak 100 bin izlenmeye ulaştırabilirim. Bunlar boş kaynaklar, adamlar para verip video çektiriyor insanlara bunu kabul etmek zorundasınız maalesef.😂 Steam oyuncu sayısından herhangi bir endişe duymadığı için halka açık bir şekilde bizlere sunuyor zaten.

İnanın arkadaşlar CS bitse sizden bizden önce Valve düşünürdü telaşlanırdı, adamların umurunda değil zaten 1 milyona yakın oyuncusu var.🤷‍♂️
 
Hiç güncelleme gelmeyen CS 1.6 bile oynanıyor. CS: S de öyle. CS'in de bir 6 yılı var, nedeni; Source 2 gelecek, o zaman 1 milyondan 2 milyona fırlayabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayda yılda 1 oynuyorum ben ama CS:GO bitmez. :)
 
Onu diyorum işte.:D Valorant çıkacağı zamanlar da seviniyordum ''oh be CS ile arasında rekabet olur, adamlar daha fazla güncelleme getirir'' diye, maalesef CS ile alakasız bambaşka bir oyun çıkarttı adamlar. Valve çalışanlarının Valorant diye bir oyun olduğunu bilmediklerine bile eminim diyeceğim de onların da gözlerine sokuyorlardır reklamı.:D Ayrıca Valorant'ın konuyla alakası yok, ikisi farklı oyunlar bir öğretemedik şunu Valorant fanatiklerine.
 
Oyunu hile var diye bırakanlar oyunu sevmemişler bir anlık heves olarak indirmişlerdir, oyunu bırakmalarına seviniyorum açıkçası.☺️

CS:GO'yu oynayan insanlar zaten oyunu seven insanlar; bir anlık hevesle, arkadaşları oynuyor diye, popüler bir oyun diye oynayanlar bıraktılar oyunu haberin olsun

Bak arkadaşım, şunu söylerken hiç aklındaki mekanizma "ulan ben n'apıyorum ya" dedirtti mi sana? Bir FPS oyununu oynatmayacak en önemli şey nedir? Adaletsizliktir değil mi? Hatta bu yüzden "rank" diye bir sistem var, biliyor musun? Peki, bu adil olmayan ortamı oluşturacak en önemli şey nedir onu düşünebiliyor musun? Bak, sen düşünemiyorsan söyleyeyim; "hile"dir. Kaç tane 1000+ saatli oyuncu oyunu bıraktı sen biliyor musun? Ya da sadece topluluk sunucularında oynamaya başladılar? Bilmiyorsun. P kalan bir milyon oyuncuyu da sana özetleyeyim, üç temel gruba ayrılıyorlar; birincisi "bir gün oyuna düzgün bir güncelleme gelir" diye bekleyenler, ikincisi "hehe hile açarım kazanırım" diyenler ki bu grup oyunun muhtemelen çeyreğine yakın bir kısmını oluşturuyor, bir de üçüncü olan" CS:GO bitmez aham, o oyun en iyi oyun sen bilmiyon" yani bunun temelde adı fanboy. Evet bir de bu grup var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak arkadaşım şunu söylerken hiç aklındaki mekanizma "ulan ben n'apıyorum ya" dedirtti mi sana? Bir FPS oyununu oynatmayacak en önemli şey nedir? Adaletsizliktir değil mi hatta bu yüzden "rank" diye bir sistem var biliyor musun? Peki bu adil olmayan ortamı oluşturacak en önemli şey nedir onu düşünebiliyor musun, bak sen düşünemiyorsan söyleyeyim "hile"dir kaç tane 1000+ saatli oyuncu oyunu bıraktı sen biliyor musun? Ya da sadece topluluk sunucularında oynamaya başladılar. Bilmiyorsun o kalan bir milyon oyuncuyu da sana özetleyeyim, üç temel gruba ayrılıyorlar: Birincisi, "bir gün oyuna düzgün bir güncelleme gelir" diye bekleyenler, ikincisi "hehe hile açarım kazanırım" diyenler ki bu grup oyunun muhtemelen çeyreğine yakın bir kısmını oluşturuyor, bir de üç var " CS:GO bitmez aham, o oyun en iyi oyun sen bilmiyon" yani bunun temelde adı fanboy evet bir de bu grup var.

Daha geçen bir test yaptım yeni bir hesap açtım ardından rekabetçi girdim hile geldi ardından ana hesabıma girdim rekabetçi girdim hile gelmedi sen her el arkadaşlarını vurup "hehe VAC iğrenç hühühü" dersen seni ciddiye alamam.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı