CS:GO bitti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yıl düzenli olarak açılıyor bu konular. Veya yeni bir oyun çıktığında. Hayır bitmez. Zira neredeyse 20 yıldır türkler Counter-Strike serisine hayranlar. Valve ne yapar eder oynattırır oyunu küfür ettirse hatta bilgisayarı kırdırsa bile oynattırıyor oyunu.
 
Betada 3M kişinin oynadığını düşünürsek, şu an en azından 500K kişinin “en az” Valorant oynadığını düşünebilirsiniz. Ve evet CS:GO çoğu açıdan finito!
 
CS gibi bir oyunu Valorant asla bitiremez. Valorant çok kötü geliyor bana adam vurunca simge belirmesine rağmen bir gram zevk ve hissiyat almıyorum fakat CS:GO'da adam vurunca hiçbir simge belirmemesine rağmen çok güzel bir hissiyat veriyor. Fizik ve o saçma sapan kuş atıp seni bulmaları veya top atıp kör etmeleri gibi şeyler zaten çok saçma geliyor bana.
 
CS:GO bitti mi? Rekabet bulmuyor artık, Valorant'ta 20 saniyede buluyor. CS:GO artık geçmişte mi kaldı?
Steam'da en çok oynanan oyun hala CS nasıl bitsin? Riot'un kıçıkırık Valorant'ı yüzünden mi? İkisi de başarılı oyunlar ama bir oyun diğerini kolay kolay bitiremez.
 
Oyunun gitgide berbat olması konusunda çoğumuz hemfikir. Ancak ciddi bir hayran kitlesi olması ve uzun yıllardır yerini dolduracak bir şey çıkmaması sebebiyle oyunun bitmesi henüz zor. Sayılar da hala ayakta durduğunu gösteriyor. Ancak VAC ve bununla birlikte çalışan matchmaking sistemi can çekişmeye başladı. Bu sebepten oyunu terk ettim ve acayip kinlendim. Oyuna geri dönersem sanırım Face-it veya Esea hesabı açarak geri dönerim. Bu tür servisler olmazsa veya Valve kendi sistemini düzeltmezse oyunun geleceği karanlık gözüküyor.

Ayrıca Valorant ile kıyaslamak densizliktir, cahilliktir. Yalnızca iki ortak yönleri var: FPS ve (rekabetçi olarak) 5 kişilik takım oyunu olmaları.
 
CS:GO bitti mi? Rekabet bulmuyor artık, Valorant'ta 20 saniyede buluyor. CS:GO artık geçmişte mi kaldı?
Maç aramaları sanki daha da kısalmış gibime geldi. Sanırım bir el attılar. CS:GO'dan çok sıkıldığında belki Valorant'a sıcak bakabilirsin ama bir süre sonra CS'nin daha iyi olduğunu anlıyorsun.
 
CS:GO =
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
CS 1.6 bile CS:GO'dan katça güzel oyunlardan daha çok oynanıyor. CS:GO bitmez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı