CS:GO Black bar kaldırılmıyor

Burakemirs

Hectopat
Daha fazla  
PC'ye reset attım ve Intel Graphics'deki ekran sekmesindeki çözünürlük sekmesi gitti bu yüzden Black bar kaldıramıyorum. Güncellemeleri falan da yaptım ama olmuyor. NVIDIA var NVIDIA denetim masasında laptopta olduğum için ekran sekmesi yok. Yardımcı olabilecek var mı?

Microsoft Store üzerinden Intel Grafikleri Kontrol Panelini indirin, indirdikten sonra aşağıdaki adımları uygulayın;

1) Kontrol Panelini açtıktan sonra ekran kısmına girin
2) Bilgisayar çözünürlüğünüzü Masaüstü>Görüntü ayarlarından 1024x768 seçeneğine alın
3) Ardından Kontrol Paneline geri gelin, ölçeklendirme yazan yeri "Uzatılmış" olarak değiştirip kaydedin.
4) Daha sonrasında çözünürlüğünüzü eski haline getirerek tekrardan oyuna girmeyi deneyin.

Microsoft Store üzerinden Intel grafikleri kontrol panelini indirin, indirdikten sonra aşağıdaki adımları uygulayın;

1) kontrol panelini açtıktan sonra ekran kısmına girin.
2) bilgisayar çözünürlüğünüzü masaüstü>görüntü ayarlarından 1024x768 seçeneğine alın.
3) ardından kontrol paneline geri gelin, ölçeklendirme yazan yeri "uzatılmış" olarak değiştirip kaydedin.
4) daha sonrasında çözünürlüğünüzü eski haline getirerek tekrardan oyuna girmeyi deneyin.

Bu olayı biliyorum fakat benim bilgisayarımda Intel grafiklerinde ekran sekmesi bomboş sorun orada başka bir çözümü yok mudur?

Dosya Ekleri

• budur.PNG
    budur.PNG
    663,5 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Geri
Yukarı