Çözüldü CS:GO bomba çözmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ki CS:GO'da bombayı imha etmek için'E' tuşuna basıyoruz. Ama benim Nedense'E' tuşum bombayı imha etmiyor. Tuşta hiçbir sıkıntı yok. Bind sitelerinden'E' tuşunu bomba imha etmek için atama yaptım. Konsola kopyala yapıştır yaptım ama olmadı yine. Sırf bu yüzden çok maç kaybettim. Sizce sorun nedir?

cfg dosyanızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. "bind e" ile farklı bir görev atandıysa çalışmıyor olabilir.

Özel oyun içi ayar dosyalarınız yedekleyin akabinde Steam\userdata\STEAMID64\730 silin bir de öyle deneyin.

Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ki CS:GO'da bombayı imha etmek için'E' tuşuna basıyoruz. Ama benim Nedense'E' tuşum bombayı imha etmiyor. Tuşta hiçbir sıkıntı yok. Bind sitelerinden'E' tuşunu bomba imha etmek için atama yaptım. Konsola kopyala yapıştır yaptım ama olmadı yine. Sırf bu yüzden çok maç kaybettim. Sizce sorun nedir?
CS:GO ayarlar kısmından klavye ve fare kısmından bomba imha et tuşunu 'E' tuşuna atadığına emin misin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı