CS:GO Broken Fang ne zaman bitiyor?

Bende az önce girip bakmıştım nedense bitirmiyorlar. Galiba istedikleri bilet satışına ulaşamadılar diyeceğim de. Gerçi bayağı kişiyi 100. hesabını kastığını gördüm. Ve bayağı CS:GO bıçaklarından almışlardı.
Vallahi hocam ya. Uyumayacaktım 29 Nisan 3 gün oldu çoktan biterdi.

Harbiden bizde o gün ha şimdi bitircekler ha server çöktü diyorduk :D

Bende az önce girip bakmıştım nedense bitirmiyorlar. Galiba istedikleri bilet satışına ulaşamadılar diyeceğim de. Gerçi bayağı kişiyi 100. hesabını kastığını gördüm. Ve bayağı CS:GO bıçaklarından almışlardı.
Hocam sen ne diyon ya ilk operasyon geldiğinde görecektin. 1 milyon aktif oyuncu sayısı vardı. Bunun yarısının aldığını düşün birde. Ek olarak kaç kişi yan hesap yaptı tek biz değil.

Hocam sen ne diyon ya ilk operasyon geldiğinde görecektin. 1 milyon aktif oyuncu sayısı vardı. Bunun yarısının aldığını düşün birde. Ek olarak kaç kişi yan hesap yaptı tek biz değil.
CS:GO her gün en az 1 milyon görüyor zaten. Geçen günlerde 1.2m gördü hatta.

Ben şeyi merak ediyorum, acaba öbür gelecek operasyon bu operasyon kadar kârlı olur mu? Operasyonun bitimine 1 ay kala başladım ben oyuna, haliyle yan hesap da sadece 1 tane kasabildim. Keşke başlayacak bilgisayarım olsaydı da operasyon başladığı gibi kasıp parayı kırsaydım.

CS:GO her gün en az 1 milyon görüyor zaten. Geçen günlerde 1.2m gördü hatta.

Ben şeyi merak ediyorum, acaba öbür gelecek operasyon bu operasyon kadar kârlı olur mu? Operasyonun bitimine 1 ay kala başladım ben oyuna, haliyle yan hesap da sadece 1 tane kasabildim. Keşke başlayacak bilgisayarım olsaydı da operasyon başladığı gibi kasıp parayı kırsaydım.
Hocam geçenki Shattered Web de seçme hakkin yoktu. Bu operasyon ilk geldiğinde kesin zarar diyen bazi arkadaşlar vardi. Bu operasyon kesin kâr ettiriyor. Bunun gibi operasyon gelir mi bilemem ama inşallah gelir.

Bakın Steam'i umursamayan ben bile 16. hesabımı daha tam 30 Nisanda bitirdim. Ben bile bu kadar hesapta kastıysam Steam çok deli para kazandı, aynı zamanda bize de kazandırdı sırf bu operasyon sayesinde hem harcadığım paranın 2 katını aldım hem de içinde RDR2 FF15 DMC5 gibi oyunlar olan 130 oyunlu hesap yaptım. Elimde 350 kasa kaldı tam bekletiyordum bunlar operasyonu bitirmiyor bir türlü, sinir oldum. Kasaların fiyatı düştü bunların yüzünden, olm niye bitirmiyorsunuz ? bitirin.

Güncelleme: Yabancı forumlardan aldığım bilgiye göre bugün pazarmış ve tatil olduğu için bitiremiyorlarmış büyük ihtimal yarın bitirirlermiş. Garibime giden şey 30 Nisan cuma gününe denk geliyordu o zaman niye bitirmediler, neyse büyük ihtimal yarın biter haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı