CS:GO "Bu Hesap Kalıcı Olarak Güvenilir Değil" Uyarısı

Aliyksl

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'ya girince "Bu hesap kalıcı olarak güvenilir değil" diye bir uyarı gördüm ve 8 rekabetçi win var, 900 TL değerinde item var. Araştırdığımda VAC banı yendiği söyleniyor. Hile falan kullanmadım. Ne yapmam gerekiyor?

Steam: Steam Community :: Cs.money ✓Dizzy™

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC ban yediysen envanter kalcı olarak gider. Hata olmuş olabilir Steam'e geri bildirim bırak.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'ya girince "Bu hesap kalıcı olarak güvenilir değil" diye bir uyarı gördüm ve 8 rekabetçi win var, 900 TL değerinde item var. Araştırdığımda VAC banı yendiği söyleniyor. Hile falan kullanmadım. Ne yapmam gerekiyor?

Steam: Steam Community :: Cs.money ✓Dizzy™

Öncelikle geçmiş olsun, vac ban yemişsin geçen günlerde steam hile önlemek için 50.000 kullanıcıya vac ban attı. Benim arkadaşımda yedi 2 tane hesabı vardi. Birini tam yeni aldi birkaç gün geçti hile açmamasına rağmen vac ban yedi. Arkadaşım steam desteğe ticket attı fakat gelen cevapta banın kaldırılmayacağı yazıyordu. Yani yapabileceğn tek şey itemlerini bırakıp başka bir hesapta yeniden CS:GO alman gerekiyor.

VAC yemişsin. Hile kullanmadığına emin misin? Çünkü bu ban sadece dosyalarda değişiklik yaparsan atılıyor. Şimdi gelip sweetFX kullandım, SLAM kullandım ondan yedim deme çünkü ben de kullanıyorum ve hala ban yemedim Valve bunları doğruladı.

Başka bir hesabınız da VAC yemişmiydi? Eğer ban yiyen hesabınızdaki telefon numarasını başka bir hesaba aktarırsanız anında ban yersiniz. Belki bu ihtimal gerçekleşmiştir.

VAC yemişsin. Hile kullanmadığına emin misin? Çünkü bu ban sadece dosyalarda değişiklik yaparsan atılıyor. Şimdi gelip sweetFX kullandım, SLAM kullandım ondan yedim deme çünkü ben de kullanıyorum ve hala ban yemedim Valve bunları doğruladı.

Başka bir hesabınız da VAC yemişmiydi? Eğer ban yiyen hesabınızdaki telefon numarasını başka bir hesaba aktarırsanız anında ban yersiniz. Belki bu ihtimal gerçekleşmiştir.
Bir arkadaşım daha öncelerden VAC ban yemişti ve aynı telefon numarasıyla yeni CS:GO hesabında kullandı. Yaklaşık 1000 küsür saati olmasına rağmen hala ban yemedi.

Bir arkadaşım daha öncelerden VAC ban yemişti ve aynı telefon numarasıyla yeni CS:GO hesabında kullandı. Yaklaşık 1000 küsür saati olmasına rağmen hala ban yemedi.
Bu telefon numarasından ban sistemi Seçkin Hesap sistemi geldikten sonra oldu. Yani eğer o zamandan önce yaptıysa kullanabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı