İLBEY CARLOS Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 CS:GO oyununu açmaya çalıştığımda çalışıyor gözükmesine rağmen açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 14 29 Ocak 2023 #2 Çözünürlük ile alakalı bir problem olabilir. Oyunun başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 yazarak oyunu başlatın. Artı 0 Eksi
Çözünürlük ile alakalı bir problem olabilir. Oyunun başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 yazarak oyunu başlatın.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 Görev çubuğunda oyun gözüküyor mu? Ek olarak sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ne olur ne olmaz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
Görev çubuğunda oyun gözüküyor mu? Ek olarak sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ne olur ne olmaz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın.
KS KS İLBEY CARLOS Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 Veli1026 dedi: Görev çubuğunda oyun gözüküyor mu? Ek olarak sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ne olur ne olmaz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... gözüküyor dosya bütünlüğünü doğruladım ama çözülmedi Adieu dedi: Çözünürlük ile alakalı bir problem olabilir. Oyunun başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 yazarak oyunu başlatın. Genişletmek için tıkla... malesef olmadı Adieu dedi: Veli1026 dedi: Görev çubuğunda oyun gözüküyor mu? Ek olarak sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ne olur ne olmaz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... rtx2060 32gb ram i7 10750h msi laptop Çözünürlük ile alakalı bir problem olabilir. Oyunun başlatma Genişletmek için tıkla... Veli1026 dedi: Görev çubuğunda oyun gözüküyor mu? Ek olarak sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ne olur ne olmaz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 29 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Veli1026 dedi: Görev çubuğunda oyun gözüküyor mu? Ek olarak sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ne olur ne olmaz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... gözüküyor dosya bütünlüğünü doğruladım ama çözülmedi Adieu dedi: Çözünürlük ile alakalı bir problem olabilir. Oyunun başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 yazarak oyunu başlatın. Genişletmek için tıkla... malesef olmadı Adieu dedi: Veli1026 dedi: Görev çubuğunda oyun gözüküyor mu? Ek olarak sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ne olur ne olmaz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... rtx2060 32gb ram i7 10750h msi laptop Çözünürlük ile alakalı bir problem olabilir. Oyunun başlatma Genişletmek için tıkla... Veli1026 dedi: Görev çubuğunda oyun gözüküyor mu? Ek olarak sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ne olur ne olmaz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla...
mehmet ali çakar Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #5 Aynı problemi Crysis'te yaşıyorum görev çubuğunda da gözükmüyor görev yöneticisindede gözükmüyor NVIDIA'nın çalışan uygulamalar bölümünde ve Steam'de çalışıyor görünüyor sadece ama oyun görüntüsü ekrana gelmiyor çözersen bana da yardım et Artı 0 Eksi
Aynı problemi Crysis'te yaşıyorum görev çubuğunda da gözükmüyor görev yöneticisindede gözükmüyor NVIDIA'nın çalışan uygulamalar bölümünde ve Steam'de çalışıyor görünüyor sadece ama oyun görüntüsü ekrana gelmiyor çözersen bana da yardım et