CS:GO cfg eklentileri FPS artırır mı?

1. ilk olarak cfgler FPS arttırmaz.
2. ikinci olarak detay kalitesini düşürtecek textureler indirebilip kurabilirsiniz daha yararlıdır.

@Eughy De nasıl indirip kurabilirim 4 GB RAM 920M 2 GB ekran kartıyla 40 üstü FPS alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Size şu videoyu atıyorum hemen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Size şu videoyu atıyorum hemen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef videoda cfg var. Tek seçenek cfg. Cfgler FPS arttırmaz ama texture cfgleri arttırır.

@Eughy De çok teşekkür ederim deneyeceğim denedikten sonra tekrar foruma gelip size bilgi vericeğim
@Eughy De yalnız bir şey soracağım video 2017 yılında çekilmiş oyun dosyalarına zarar verme ihtimali var mı?

@Eughy De çok teşekkür ederim deneyeceğim denedikten sonra tekrar foruma gelip size bilgi vericeğim.
@Eughy De yalnız bir şey soracağım video 2017 yılında çekilmiş oyun dosyalarına zarar verme ihtimali var mı?

Bakın bana güvenin. Ya da virüs Total'de taratabilirsiniz. Güncel değil ama iş görür girip kurun olmazsa CS'yi onarın.

@TalhaYeşil bende başlarda çok sinir oldum çünkü 1 sene önce oyunu yüklediğimde mis gibi oynuyordum arkada DC falan açıktı şimdi hiçbir şey yapamıyorum anlamadığım bir şekilde
@Eughy De Yok bakın virüs vardır anlamıyla değil oyun 2017'den beri çok değişti belki bu zamanın dosyalarıyla uyuşmalzık gösterebilir o yüzden dedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı