CS:GO Changer Hatası

Şimdi konuyla ne ilgisi var ki? Ben sadece örnekle açıkladım. Daha fazla yorum atmama gerek yok. Üç kez açıkladım. Daha da anlamıyorsan yapabilecek bir şeyim yok.
Anlamadığın konuya yorum yapıyorsun, hileye daha dün güncelleme geldi ve benim gibi hata alan birkaç kişi dışında kimse yok. Herkes windows 10 veya diğer windows işletim sistemlerinde takır tukur çalıştırıyor, neyi uyumsuz ??

Valve CS:GO ile çalışan programların ( modlar, hileler, ses programları vs.) bunların algoritmalarını çözüp bunların çalışmasını engelleyen güncellemeler yapıyorlar ( hala yapıyorlar mı emin değilim ancak bir dönem böyleydi). Daha sonra bu programların geliştiricileri yeni bir patch veya versiyon yayınlayıp programın CS:GO ile çalışmasına olanak tanıyor. Sadece o programın haberlerine göz atın güncelleme gelecek mi, gelmeyecek mi? Şayet gelirse kuvvetle muhtemel program çalışacaktır.
Dostum cevabın için çok teşekkür ederim fakat hileye daha yeni güncelleme geldi ve benim gibi hata alan çok az insan var araştırdım uzun süre fakat bulamayınca foruma danışayım dedim.

Uzun süredir CS:GO'da Skin Changer kullanıyorum fakat yeni gelen güncellemelerle ekte belirttiğim hata da gelmiş bulundu, uğraştım çözmek için hatta formatladım bilgisayarı ama çözemedim. Konuyla ilgi ve alakası olan arkadaşlarım yardım ederse çok mutlu olurum, iyi günler :)

Eki Görüntüle 227533
Yiyecen VAC'ı oturacaksın.

Programı kullanma bence.

Arkadaşlar Yardım Edermısınız Csgo Changeri İndirdim Pcm Windows 10 FAKAT Skin changere tıklıyorum bişi gelmiyor açılmıyorda yardımda bulunursanız sevinirim

Ben bu programı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve en ufak ban yemedim. Link paylaşmak serbest ise bu programı nasıl sorunsuz çalıştıracağınızı anlattığım videonun linkini atabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı