dogukaneron36
Hectopat
Daha fazla
Anlamadığın konuya yorum yapıyorsun, hileye daha dün güncelleme geldi ve benim gibi hata alan birkaç kişi dışında kimse yok. Herkes windows 10 veya diğer windows işletim sistemlerinde takır tukur çalıştırıyor, neyi uyumsuz ??Şimdi konuyla ne ilgisi var ki? Ben sadece örnekle açıkladım. Daha fazla yorum atmama gerek yok. Üç kez açıkladım. Daha da anlamıyorsan yapabilecek bir şeyim yok.
Dostum cevabın için çok teşekkür ederim fakat hileye daha yeni güncelleme geldi ve benim gibi hata alan çok az insan var araştırdım uzun süre fakat bulamayınca foruma danışayım dedim.Valve CS:GO ile çalışan programların ( modlar, hileler, ses programları vs.) bunların algoritmalarını çözüp bunların çalışmasını engelleyen güncellemeler yapıyorlar ( hala yapıyorlar mı emin değilim ancak bir dönem böyleydi). Daha sonra bu programların geliştiricileri yeni bir patch veya versiyon yayınlayıp programın CS:GO ile çalışmasına olanak tanıyor. Sadece o programın haberlerine göz atın güncelleme gelecek mi, gelmeyecek mi? Şayet gelirse kuvvetle muhtemel program çalışacaktır.