CS:GO çıkartma nerede satılır?

swallowedcoal

Centipat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
211
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçenlerde 5 tane kapsül açayım sonuçta oyundan kalkacak diye dedim ve açtım, içinden Ninjas in Pyjamas (Altın) | 2020 RMR çıktı, şu anki fiyatı 73.00 TL. Ben bunu nerede nakite çevirebilirim? ByNoGame'de bir tane ilan var 300 TL o da ve hiç bir satış yapılmamış. Nerede satabilirim yardımcı olacak var mı? Veya forumda satabilir miyim?
 
Mouse topluluk üzerine getir pazar a tıkla bir eşya sat de en düşük fiyatın 1 kuruş altına satışa koy Steam cüzdanında gelir ama nakite çevirmek imkansız...
İmleci topluluğun yanında yazan isminin üstüne getir. ENvanter seçeneği çıkacaktır. Envantere gir. Satmak istediğin şey pazarlanabiliyorsa ortalama fiyaztı yazacaktır. Ona göre satabilirsin.
 
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, satmayacağım ve bekleteceğim. Ayrıca bir tanede FaZe (Altın) | 2020 RMR var, sizce onunda fiyatı artar mı? Şuan 160 TL civlarlarında onuda kasadan çıkardım. Ve bir tane Fnatic (Altın) 2020 RMR sattım 140 TL'ye, sizce onuda bekletmeli miydim?
 
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, satmayacağım ve bekleteceğim. Ayrıca bir tanede faze (altın) | 2020 RMR var, sizce onunda fiyatı artar mı? Şu an 160 TL civlarlarında onu da kasadan çıkardım. Ve bir tane fnatic (altın) 2020 RMR sattım 140 TL'ye, sizce onu da bekletmeli miydim?

İnşallah satmışsındır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı