CS:GO çözünürlük önerir misiniz?

valla ne yaparsam yapayim 1280x1080 ve 1080x1080 de kafa büyümüyor nedense

Çoğu profesyonel CS:GO'ya da FPS oyuncuları görüntüye önem vermez. Adamı daha rahat görüyor muyum? Göremiyor muyum? Kafasındalardır. Bu hikayeli oyun mu da 4K'da oynayacağız?

Hayır olay görüntünün kötü olması değil. 1280x960'ın daha uzun göstermesi karakterleri. Bu şekilde daha fazla adam vurabilirsin.

Hayır olay görüntünün kötü olması değil. 1280x960'ın daha uzun göstermesi karakterleri. Bu şekilde daha fazla adam vurabilirsin.
Ee? Bende 4:3 1280x960'ı destekliyorum ve kullanıyorum. Açık ara fark ile en iyi çözünürlüktür. Change My Mind.

Ee? Bende 4:3 1280x960'ı destekliyorum ve kullanıyorum. Açık ara fark ile en iyi çözünürlüktür. Change my mind.

Bana karşı 1080x1080i desteklediniz bende buna göre mesaj yazdım içinizi okuyacak kadar yetkim daha olmadı vallahi.

Ee? Bende 4:3 1280x960'ı destekliyorum ve kullanıyorum. Açık ara fark ile en iyi çözünürlüktür. Change My Mind.

Senin gözlerin değersiz mi? Adamlar 4:3 oynuyor hem gözlerini mahvediyor aynı zamanda Gold novadan çıkamıyor. E hani daha iyi oynatıyordu büyük kafalar? (seni veya buradaki herhangi birini kastetmiyorum)

Senin gözlerin değersiz mi? Adamlar 4:3 oynuyor hem gözlerini mahvediyor aynı zamanda Gold novadan çıkamıyor. E hani daha iyi oynatıyordu büyük kafalar? (seni veya buradaki herhangi birini kastetmiyorum)
Ben ekran ile arasında 1 cm bile olmayan tiplerden değilim. Ekran ile arasında 1 cm olan insanlar 16:9 oynasın. Gözlerinin bozulmasını istemeyen kişiler 7/24 CS:GO oynamasın o halde.

Benim tercihim 4:3 yanından olur 1280x960 yada 1280x1024 yapabilirsin sana kalmış fakat bağzı fpl oyuncuları da 16:9 kullandığı oluyor Docc gibi

4:3 Oynuyorum monitörle aramda 5-6cm var ve globalim gozlerim bu yuzden 1 numara fakat deydi :D

Benim tercihim 4:3 yanından olur 1280x960 yada 1280x1024 yapabilirsin sana kalmış fakat bağzı fpl oyuncuları da 16:9 kullandığı oluyor Docc gibi

4:3 Oynuyorum monitörle aramda 5-6cm var ve globalim gozlerim bu yuzden 1 numara fakat deydi :D
Valla değip değmediğine 20 sene sonra karar versen daha iyi olur. Şimdi konuşmak için biraz erken gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı