CS:GO çok güzel

• Konuyu başlatan Paronim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 617

Paronim

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H610M RX 6600 i3 12100F
Meslek
Öğrenci
Hocam kaç gündür CS2'nin yüzüne bakmıyorum, attığım mermi gidiyor, FPS inanılmaz, bunnyhop yapmak için dümdüz zıplıyorsun zor değil. İnanılmaz bir oyun yahu. Bir daha e-spor ve arkadaşlarla girmek dışında CS2'nin yüzüne bakmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence CS2 her ne kadar belli başlı sorunları olsa da CS:GO'ya nazaran daha iyi. GO'nun övülme sebebini yoğun olarak nostaljiye bağlıyorum ben. Grafik açısından, hissiyat açısından CS2 bin basar bana kalırsa, öznel bir konu elbette.

Dislike yağmuru geliyor, hissediyorum.

Bence CS2 her ne kadar belli başlı sorunları olsa da CS:GO'ya nazaran daha iyi. GO'nun övülme sebebini yoğun olarak nostaljiye bağlıyorum ben. Grafik açısından, hissiyat açısından CS2 bin basar bana kalırsa, öznel bir konu elbette.

Dislike yağmuru geliyor, hissediyorum.
Yok harbiden 2 de mermi gitmiyor. (sırf sinir ol diye dislike attım)

Yok harbiden 2 de mermi gitmiyor. (sırf sinir ol diye dislike attım)
Mermi gitmeme sorununu ben de bazen yaşıyorum ancak bunun o kadar fazla sebebi olabiliyor ki; RAM gecikmesinden tut bufferbloat sorununa, sunucu mesafesine... (İstediğiniz kadar dislike atın, fikrim sabit 😎)

CS 2 hala daha iyi. CS:GO nostalji bir oyun olsa da şu an CS 2'yi daha çok seviyorum ben.

Mermi gitmeme sorununu ben de bazen yaşıyorum ancak bunun o kadar fazla sebebi olabiliyor ki; RAM gecikmesinden tut bufferbloat sorununa, sunucu mesafesine... (İstediğiniz kadar dislike atın, fikrim sabit 😎)
Ya be mübarek bhop bile 1000 kat daha iyi, ayrıca LAN gamelerde bile mermi gitmeme olayları oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı