CS:GO çok güzel

Hocam kaç gündür CS2'nin yüzüne bakmıyorum, attığım mermi gidiyor, FPS inanılmaz, bunnyhop yapmak için dümdüz zıplıyorsun zor değil. İnanılmaz bir oyun yahu. Bir daha e-spor ve arkadaşlarla girmek dışında CS2'nin yüzüne bakmam.
Shooting, movement, optimizasyon gibi şeyler açısından CSGO aşırı iyiydi. CS2 ile bunları mahvettiler. CS2'nin getirdiği kaliteli ve oyun-değiştiren (smokelar) şeyler de var tabii ama yine de CS:GO'yu tercih ederim.

Hocam kaç gündür CS2'nin yüzüne bakmıyorum, attığım mermi gidiyor, FPS inanılmaz, bunnyhop yapmak için dümdüz zıplıyorsun zor değil. İnanılmaz bir oyun yahu. Bir daha e-spor ve arkadaşlarla girmek dışında CS2'nin yüzüne bakmam.

Aynı şekilde 3-4 gündür sadece CS:GO oynuyorum. CS2'den sonra aşırı akıcı ve rahat hissettiriyor. Tabiikide CS2'den eksik yanları var ama gerçekten harika hissettiriyor ona rağmen.

CS2 grafik ve mekanik olarak yeni olduğundan biraz daha iyi gelebilir. Ancak benim sıkıntım silahların tepmesi işte. Çok değişik bir şekilde tepiyor.

Örnek vermek gerekirse ben 140 küsür saat CS:Source oynadım ve silahların tepmesini kontrol etmek zor değildi. CS2'de ise nedendir bilemiyorum, rastgele sıkıyormuşum gibi hissiyat alıyorum. Bazı maçlarda elimdeki AK veya M4 falan sanki tahtadan silahmış gibi geliyor :D Oysaki o kadar da kötü oynayan bir insan değilim.

Geçen GO oynadım ve Source'a benzediğinden dolayı daha kolaylık çektim.

Ancak şu da var GO'da: Grafikler ve diğer şeyler eski hissettiriyor artık. Ben olsaydım halihazırda iyi olan şeylere dokunmadan her şeyi cilalayıp, eksikleri giderip öyle çıkarırdım CS2'yi.

CS2 grafik ve mekanik olarak yeni olduğundan biraz daha iyi gelebilir. Ancak benim sıkıntım silahların tepmesi işte. Çok değişik bir şekilde tepiyor.

Örnek vermek gerekirse ben 140 küsür saat CS:Source oynadım ve silahların tepmesini kontrol etmek zor değildi. CS2'de ise nedendir bilemiyorum, rastgele sıkıyormuşum gibi hissiyat alıyorum. Bazı maçlarda elimdeki AK veya M4 falan sanki tahtadan silahmış gibi geliyor :D Oysaki o kadar da kötü oynayan bir insan değilim.

Geçen GO oynadım ve Source'a benzediğinden dolayı daha kolaylık çektim.

Ancak şu da var GO'da: Grafikler ve diğer şeyler eski hissettiriyor artık. Ben olsaydım halihazırda iyi olan şeylere dokunmadan her şeyi cilalayıp, eksikleri giderip öyle çıkarırdım CS2'yi.
Ama maalesef yeni bir oyun çıkmak zorundaydı, malum CS:GO nun kodları "spagetti" olmuştu resmen.

Gerçekten. CS:GO'ya çok özeniyordum. Favori oyunum ama Burdur'da oturduğum ve fiberim olmadığı için 100 ping altı oynayamıyordum.

Sonra CS2 çıktı, sürekli salak saçma droplar, oyuna hakim olamamak daha oynamadan soğuttu. Ben daha CS başlayacaktım, ping sorunumu çözecektim...

Hayal kaldı. CS2 hep daha dandik geliyor.

CS:GO ile aşk yaşıyormuş gibi anlatmışsın hocam. Derin bağlandın galiba bu CS oyununa?😃

İki oyun arasında nasıl bir teknik fark var hiçbir bilgim yok ama oynadığım kadarıyla CS:GO'da AK-47 spreyi gerçekten de çok düzgün gidiyor. CS2 de herkes koşa koşa vuruyor.
Doğrudur hocamm 😍 , bu arada profilinize neler oldu çok meraklandım... 😯

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı