CS:GO Çok Internet Harcar Mı?

Makaleler
3
Merhaba. Hediye internet çıkması ile CS:GO indirmeyi düşündüm. Maçlar çok internet harcıyor mu? Ona göre indireceğim. İnternette bazıları çok yiyor demiş bazıları çok az.

Fazla internet yemiyor. Evimde internet olmadan önce 4-5 saat aralıksız CS:GO oynadığımda 40-50 küsür MB internet kullanmıştı ama şöyle bir risk var, PC arasıra arkada güncelleme vb. veri alışverişi yapıyor onları kontrol altına alabilirim dersen telefonun internetiyle oynanabilir.

Sesli sohbet açıkken 25 raund sürdüğünü varsaydığım ortalama bir rekabetçi maçında 150 MB civarı internet yiyor. Sesli sohbet kapalıyken hiç denemedim yalan olmasın ama tahminimce en fazla 50 MB yer.
Bu arkadaşın söylediği kadar az yemesi imkansız yalnız. Ben sürekli mobil veriden oynuyorum.

Onları ayarlarım, telefonun internetinden LoL oynuyorum ben zaten hep, teşekkür ederim cevabın için.

Teşekkür ederim dostum.

LoL ile aynı harcar hemen hemen. Biliyorsunuzdur LOL'de maç başına 30-40 MB harcıyor. Güncellemeleri falan indirmemeye dikkat ederseniz fazla harcamaz.

Sürekli olarak takibini yaparak oynuyorum. Son 6 aylık gözlemlerime dayanarak 2 adet rekabetçi maç oynadığın zaman 220-260 MB veri kullanıyor.

Bende Türktelekom 4g mobil veride oyuna giriş ve rekabetçi bitişi(sesli sohbet etkin) itibari ile maç başına 180-220 mb arası veri harcıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…