CS:GO Çok Internet Harcar Mı?

Fazla internet yemiyor. Evimde internet olmadan önce 4-5 saat aralıksız CS:GO oynadığımda 40-50 küsür MB internet kullanmıştı ama şöyle bir risk var, PC arasıra arkada güncelleme vb. veri alışverişi yapıyor onları kontrol altına alabilirim dersen telefonun internetiyle oynanabilir.

Sesli sohbet açıkken 25 raund sürdüğünü varsaydığım ortalama bir rekabetçi maçında 150 MB civarı internet yiyor. Sesli sohbet kapalıyken hiç denemedim yalan olmasın ama tahminimce en fazla 50 MB yer.
Fazla internet yemiyor. Evimde internet olmadan önce 4-5 saat aralıksız CS:GO oynadığımda 40-50 küsür MB internet kullanmıştı ama şöyle bir risk var, PC arasıra arkada güncelleme vb. veri alışverişi yapıyor onları kontrol altına alabilirim dersen telefondan oynanabilir.
Bu arkadaşın söylediği kadar az yemesi imkansız yalnız. Ben sürekli mobil veriden oynuyorum.

Fazla internet yemiyor. Evimde internet olmadan önce 4-5 saat aralıksız CS:GO oynadığımda 40-50 küsür MB internet kullanmıştı ama şöyle bir risk var, PC arasıra arkada güncelleme vb. veri alışverişi yapıyor onları kontrol altına alabilirim dersen telefonun internetiyle oynanabilir.
Onları ayarlarım, telefonun internetinden LoL oynuyorum ben zaten hep, teşekkür ederim cevabın için.

Sesli sohbet açıkken 25 raund sürdüğünü varsaydığım ortalama bir rekabetçi maçında 150 MB civarı internet yiyor. Sesli sohbet kapalıyken hiç denemedim yalan olmasın ama tahminimce en fazla 50 MB yer.

Bu arkadaşın söylediği kadar az yemesi imkansız yalnız. Ben sürekli mobil veriden oynuyorum.
Teşekkür ederim dostum.

Bende Türktelekom 4g mobil veride oyuna giriş ve rekabetçi bitişi(sesli sohbet etkin) itibari ile maç başına 180-220 mb arası veri harcıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı