- Makaleler
- 3
Merhaba. Hediye internet çıkması ile CS:GO indirmeyi düşündüm. Maçlar çok internet harcıyor mu? Ona göre indireceğim. İnternette bazıları çok yiyor demiş bazıları çok az.
Bu arkadaşın söylediği kadar az yemesi imkansız yalnız. Ben sürekli mobil veriden oynuyorum.Fazla internet yemiyor. Evimde internet olmadan önce 4-5 saat aralıksız CS:GO oynadığımda 40-50 küsür MB internet kullanmıştı ama şöyle bir risk var, PC arasıra arkada güncelleme vb. veri alışverişi yapıyor onları kontrol altına alabilirim dersen telefondan oynanabilir.
Onları ayarlarım, telefonun internetinden LoL oynuyorum ben zaten hep, teşekkür ederim cevabın için.Fazla internet yemiyor. Evimde internet olmadan önce 4-5 saat aralıksız CS:GO oynadığımda 40-50 küsür MB internet kullanmıştı ama şöyle bir risk var, PC arasıra arkada güncelleme vb. veri alışverişi yapıyor onları kontrol altına alabilirim dersen telefonun internetiyle oynanabilir.
Teşekkür ederim dostum.Sesli sohbet açıkken 25 raund sürdüğünü varsaydığım ortalama bir rekabetçi maçında 150 MB civarı internet yiyor. Sesli sohbet kapalıyken hiç denemedim yalan olmasın ama tahminimce en fazla 50 MB yer.
Bu arkadaşın söylediği kadar az yemesi imkansız yalnız. Ben sürekli mobil veriden oynuyorum.
Steamden çıkış yaptıysan olur. Steam arkada indirken bilgisayarı kapatacaksın. Çıkış yaptıysan güncellemeler bile yeniden başlatılır.Ben dün 1-2 GB indirmiştim, şimdi devam ettirdim ama baştan başladı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.