I i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #11 Neko dedi: Ben Revolver tercih ediyorum Deagle yerine. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... denedim ama rakip takım çok kötü sövdü. Fikirsiz dedi: Hocam bende sizle aynı durumdayım bence Deagle kullanmak o kadar önemli değil. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım Deagle oynayamadığımı farketti sürekli Deagle mapi açıyorlar. Ak açtıklarında hepsini tokatlıyordum .
Neko dedi: Ben Revolver tercih ediyorum Deagle yerine. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... denedim ama rakip takım çok kötü sövdü. Fikirsiz dedi: Hocam bende sizle aynı durumdayım bence Deagle kullanmak o kadar önemli değil. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım Deagle oynayamadığımı farketti sürekli Deagle mapi açıyorlar. Ak açtıklarında hepsini tokatlıyordum .
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #12 @i310100F niye sövdü? CS 2'de Deagle bayağı daha düzgün.
I i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #13 Hiken dedi: @i310100F niye sövdü? CS 2'de Deagle bayağı daha düzgün. Genişletmek için tıkla... Yok Revolver kullanıyordum bi ara o zaman sövmüşlerdi xD .
Hiken dedi: @i310100F niye sövdü? CS 2'de Deagle bayağı daha düzgün. Genişletmek için tıkla... Yok Revolver kullanıyordum bi ara o zaman sövmüşlerdi xD .
2 266451 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 301 Çözümler 2 5 Eylül 2023 #14 i310100F dedi: Denedim ama rakip takım çok kötü sövdü. Arkadaşlarım Deagle oynayamadığımı fark etti sürekli Deagle mapi açıyorlar. Ak açtıklarında hepsini tokatlıyordum . Genişletmek için tıkla... Deagle'a alışmak için saatlerce, günlerce sadece Deagle oynayın. İstedikleri kadar sövsünler takmayın. Ben öyle geliştirdim ve hala çabalıyorum.
i310100F dedi: Denedim ama rakip takım çok kötü sövdü. Arkadaşlarım Deagle oynayamadığımı fark etti sürekli Deagle mapi açıyorlar. Ak açtıklarında hepsini tokatlıyordum . Genişletmek için tıkla... Deagle'a alışmak için saatlerce, günlerce sadece Deagle oynayın. İstedikleri kadar sövsünler takmayın. Ben öyle geliştirdim ve hala çabalıyorum.
Harun Emre Altun Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 669 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #15 Adamın boğazına aim al, her attığın hs gidecek.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.182 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #16 i310100F dedi: Denedim ama rakip takım çok kötü sövdü. Arkadaşlarım Deagle oynayamadığımı fark etti sürekli Deagle mapi açıyorlar. Ak açtıklarında hepsini tokatlıyordum . Genişletmek için tıkla... Hocam rankınız nedir?
i310100F dedi: Denedim ama rakip takım çok kötü sövdü. Arkadaşlarım Deagle oynayamadığımı fark etti sürekli Deagle mapi açıyorlar. Ak açtıklarında hepsini tokatlıyordum . Genişletmek için tıkla... Hocam rankınız nedir?
I i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #17 328914 dedi: Tek olay bu silahta aimin iyi olması değil. Silahın mekaniği biraz farklı nereye gideceğini ezberliyor olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Birde neden bilmiyorum elime aldığımda sanki AWP ile reflex atıyormuşum gibi sıkarken hızlıca sağ veya sol yapıyorum. Fikirsiz dedi: Hocam rankınız nedir? Genişletmek için tıkla... Silver 2. Takıma gelen zevzekler yüzünden. Harun Emre Altun dedi: Adamın boğazına aim al, her attığın hs gidecek. Genişletmek için tıkla... Peki Crosshair'i ortası noktalı mı yapayım boşluk mu olsun? Nasıl daha kolay vurulur?
328914 dedi: Tek olay bu silahta aimin iyi olması değil. Silahın mekaniği biraz farklı nereye gideceğini ezberliyor olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Birde neden bilmiyorum elime aldığımda sanki AWP ile reflex atıyormuşum gibi sıkarken hızlıca sağ veya sol yapıyorum. Fikirsiz dedi: Hocam rankınız nedir? Genişletmek için tıkla... Silver 2. Takıma gelen zevzekler yüzünden. Harun Emre Altun dedi: Adamın boğazına aim al, her attığın hs gidecek. Genişletmek için tıkla... Peki Crosshair'i ortası noktalı mı yapayım boşluk mu olsun? Nasıl daha kolay vurulur?
Harun Emre Altun Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 669 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #18 Ben nokta kullanıyordum, ama crosshair tsmamen alışkanlığa bağlı.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #19 i310100F dedi: Silver 2. Takıma gelen zevzekler yüzünden. Genişletmek için tıkla... Sizin için söylemiyorum da ben hayatımda bir kere bile Silver olup kendini suçlayanı görmedim. Hep takım kötü, hep
i310100F dedi: Silver 2. Takıma gelen zevzekler yüzünden. Genişletmek için tıkla... Sizin için söylemiyorum da ben hayatımda bir kere bile Silver olup kendini suçlayanı görmedim. Hep takım kötü, hep
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 5 5 Eylül 2023 #20 oynozan dedi: Sizin için söylemiyorum da ben hayatımda bir kere bile Silver olup kendini suçlayanı görmedim. Hep takım kötü, hep Genişletmek için tıkla... Ben Silver'im ben kolsuzun tekiyim yani kabul etmeli bazen.
oynozan dedi: Sizin için söylemiyorum da ben hayatımda bir kere bile Silver olup kendini suçlayanı görmedim. Hep takım kötü, hep Genişletmek için tıkla... Ben Silver'im ben kolsuzun tekiyim yani kabul etmeli bazen.