CS:GO Demo 2013 Oynama

Ryan06

Picopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar, eğer CS:GO'nun 2013 demosunu oynayacaksanız, oyunun Betalar kısmından Pre Demo 2013 seçin ve oynayın. İlla CS:GO oynamak istiyorsanız ve düşük sisteminiz varsa bu şekilde botlarla takılabilirsiniz. Ayrıca Gamebanana'dan mapler indirerek eğlencenize eğlence katabilirsiniz. İyi oyunlar.

Teşekkürler bu bilgi için. Ek olarak daha fazla bilgi almak için, HellainTV'nin bu videosuna da göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler bu bilgi için. Ek olarak daha fazla bilgi almak için, HellainTV'nin bu videosuna da göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o sürüm ilk sürüm map yüklenmiyor ama benim dediğim sürüm map yüklenebilir. Yorumunuz için saolun hocam.

Arkadaşlar, eğer CS:GO'nun 2013 demosunu oynayacaksanız, oyunun betalar kısmından pre demo 2013 seçin ve oynayın. İlla CS:GO oynamak istiyorsanız ve düşük sisteminiz varsa bu şekilde botlarla takılabilirsiniz. Ayrıca Gamebanana'dan mapler indirerek eğlencenize eğlence katabilirsiniz. İyi oyunlar.

O sürüm nedense bende bozuk saçma hatalar veriyordu birkaç bilgisayarda denedim hepsinde eksik dosya sorunu oldu.

Hocam eğer bu zamanlarda indirecekseniz betalar kısmından indirin ardından "game" klasörü hariç tüm dosyaları bir klasörde toplayın EXE'yi çalıştırın oynayın. Keyifli oyunlar 2013 sürümü bayağı iyi.
20250724204118_1.jpg

Hocam eğer bu zamanlarda indirecekseniz betalar kısmından indirin ardından "game" klasörü hariç tüm dosyaları bir klasörde toplayın EXE'yi çalıştırın oynayın. Keyifli oyunlar 2013 sürümü bayağı iyi.
20250724204118_1.jpg

Hocam bir yerde okuduğuma göre böyle dosyaları farklı klasöre atmak az da olsa VAC riski oluşturuyormuş. Zaten demo Viewer dosyaları bazı arkadaşların dediğine göre bozuk çıkabiliyor. Denemenizi tavsiye etmem ben bilmeden kaç kere kullandım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı