CS:GO depozitsiz skin sitesi önerisi

Daha fazla  
Depozitsiz ve gerçekten bir skin çekme olanağımız olan güvenilir site olarak ne önerirsiniz?
@Kyumi hocam siz de bir konuda CS:GO. Polygon'da 500'den 13K'ya kadar katlamışsınız. Biraz daha açabilir misiniz? Ben de o sitede 500'den 4500'e kadar katlamıştım ama sonra kaybettim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Depozitsiz ve gerçekten bir skin çekme olanağımız olan güvenilir site olarak ne önerirsiniz?
@Kyumi hocam siz de bir konuda CS:GO. Polygon'da 500'den 13K'ya kadar katlamışsınız. Biraz daha açabilir misiniz? Ben de o sitede 500'den 4500'e kadar katlamıştım ama sonra kaybettim. Teşekkürler.

Antiskins, gocs4.

CSGOTower - Fun, Addictive & Profitable CSGO Game Arap koduyla bedava 200 coin + dailyspinlerden 100-200-300 coin kazanabilirsiniz 2000 coinde istediğiniz eşyayı çekebilirsiniz 2 dolara denk geliyor.

EasySkins.com sadece oynayarak coin kazanıyorsunuz isminizin sonuna site ismini koyduğunuz zaman her kazandığınız 2 elde 1 coin veriyor 35 günlük 45 coin kazanabilirsiniz neredeyse tüm skinlerimi buradan aldım 45 coin 45 cente denk geliyor hiçbir şey istemiyor direk çekebilirsiniz.

https://skinsvip.com/?code=Arap Arap koduyla 0.80$ 3 bedava kasa kazanabilirsiniz maili doğruladığınızdada +1 daha veriyor günlük giriş ödülleri var haftalık 1.5dolar veriyor şu anda yılbaşına özel her gün bir kasada açabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı