CS:GO dokular bozuk görünüyor

Daha fazla  
Arkadaşlar dün Windows10 kullanıyordum hatasız CS:GO girebiliyordum fakat bazı tanıdıklarım bilgisayarım kötü diye daha iyi FPS almam için Windows 8'e geçmemi önerdi. Bende öyle yaptım fakat CS:GO'da texture hatası alıyorum diğer Opera olsun Discord olsun başka programlarda böyle hatalar yok. CS:GO için her şeyi denetim baştan yükledim dosyaları kontrol ettim ayarlarıyla oynadım fakat fotoğrafdaki gibi texture hataları alıyorum ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• CSGO.PNG
    CSGO.PNG
    886,2 KB · Görüntüleme: 189
Çözünürlük değiştirip deneyebilir misiniz?
Onuda şöyle denedim driverları güncel iken 1440x900da kullanıyorum en yüksek , driveri geri yükle yaptım ve ozamanda en yüksekde 1280x1020 vardı öyle denedim ama yine aynı hatayı verdi zaten oyunda 4:3 800x600 kullanıyorum bide + olarak windows10da 1440x900 iken csgoda 800x600 kullandığımda sıkıntı yoktu :)

Driverlarımı düzgün yüklediğimi düşünüyorum çünkü ilk olarak Driver Booster ile yükledim sonra araştırdığımda hatalı yükleyebiliyormuş örneğin ekran kartınındaki yüklemeyi geri alıp aygıt yöneticisinden elimle Online tara yaptığımda da aynı ekran kartını indiriyor, AMD sitesine girip ekran kartlarına baktığımda da kendi ekran kartım eski olduğu için bulamıyorum. Bir de ek olarak Windows 10 kullandığımda ekran kartımın yanında (enginnering) yazısı yoktu Win8e geçtiğimde ilk defa gördüm...

Driver Booster kullanımından sonra genelde bir daha temiz kurulum öneririz. Ya da DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp tekrar yüklemekte işe yarayabilir. Ayrıca arkadaşlarınız keşke Windows 8.1 Pro değil de 8.1 Single Language 64 Bit önerseydi. Benim tavsiyem Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazıp temiz kurulumun ardından driverların yüklenmesi olacaktır.
Driver Booster kullanımından sonra genelde bir daha temiz kurulum öneririz. Ya da DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp tekrar yüklemekte işe yarayabilir. Ayrıca arkadaşlarınız keşke Windows 8.1 Pro değil de 8.1 Single Language 64 Bit önerseydi. Benim tavsiyem Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazıp temiz kurulumun ardından driverların yüklenmesi olacaktır.

Ayrıca ekran kartı modelinizi belirtirseniz en son driver ı bulmada yardımcı olabilirim.

8.1 Single Languagei önermenizdeki sebeb nedir ? bide driver güncelleme olarak Aygıt yöneticisinden online güncelleme biliyorum programsız ?

8.1 Single Language'i önermenizdeki sebep nedir? Bir de driver güncelleme olarak aygıt yöneticisinden Online güncelleme biliyorum programsız?

Pro sürümü genelde iş amaçlı ve profesyonellerin kullandığı sürümdür. Ayrıca aygıt yöneticisi bazen en güncel sürücüleri bulamayabiliyor. Ekran kartının üretici sitesinden en güncel sürüm bulunabilir.

Hocam sorun hala devam ediyorsa ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve buradan AMD Catalyst Mobility Graphics Sürücüsü 13.1 x64 indirip tekrar kurun. İnterneti kesip adımları uygulayın eğer kesmezsin doğru bir şekilde kuramaz windows update karışmaması gerekiyor o yüzden interneti kesin. Aynı ekran kartı bende de olduğu için söyledim. Saygılar...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı